Data Scientist voor een duurzame omgeving

Een datawetenschapper in een duurzame omgeving Ben jij op zoek naar een baan die kennis van data-analyse kan toepassen op technisch uitdagende en maatschappelijk relevante projecten?

Wij zoeken een datawetenschapper die zijn analytische vaardigheden graag toepast in de engineeringwereld.

Je komt terecht in een groeiend team bestaande uit jonge datawetenschappers en ontwikkelaars, maar ook uit meer ervaren IT-architecten en consultants. Je bent betrokken bij gerelateerde projecten met maatschappelijke impact. Afhankelijk van uw interesse komen deze projecten uit de vakgebieden procestechnologie, duurzame energie, milieu, infrastructuur, mobiliteit, bouw of waterbeheer.

Je hebt aantoonbare kennis en gelijkenis van statistische modellen en data-analysetechnieken (zoals text mining, regressie-algoritmen, machine learning-algoritmen of kunstmatige intelligentie-analyse). U kunt algoritmen en andere dataproducten ontwikkelen en implementeren met collega’s en klanten.

Je bent afgestudeerd aan bijvoorbeeld data science, informatica, bedrijfsanalyse, technische wiskunde of ander gerelateerd onderwijs. Binnen ons ingenieursbureau zijn diverse projecten uitgevoerd in verschillende disciplines: we ontwerpen dijken, bruggen, wegen, tunnels, waterzuivering, elektrische installaties en doen energie-, lucht-, water-, geluid- en bodemkwaliteitsonderzoek. .

Al onze projecten hebben gemeen dat ze technisch en multidisciplinair van aard zijn en vaak een grote maatschappelijke impact hebben.

De functie van datawetenschapper maakt deel uit van de product-marktportfolio (PMC) cyclus en biobased oplossingen. PMC heeft bijgedragen aan de digitalisering van onze projecten. We werken samen met alle andere disciplines binnen het bedrijf, wat ons werk tastbaar, kleurrijk en leuk maakt. Voorbeelden van projecten die we hebben gedaan zijn duurzame energieanalyses en oplossingsberekeningen, zoals het gebruik van machine learning om industriële processen bij bierbrouwers te optimaliseren, en het opzetten van participatieplatforms rondom bouwprojecten en de transformatie van leefomgevingen (inclusief VR of AR).

De inhoud van de universitaire opleiding die we moeten afronden, zoals de richting bedrijfsanalyse, wiskunde, informatica of bedrijfsinformatica; een enthousiaste collega die de organisatie en zichzelf graag ontwikkelt; kan onafhankelijke analyses uitvoeren, maar werkt graag samen met experts op andere gebieden Mensen; ervaring hebben met verwante talen, zoals R, Python en SQL. Ervaring met BI-tools is een pre. Agressieve en kritische houding; uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Minimaal vijf jaar werkervaring;

We bieden posities in een interessant, groeiend team en een organisatie (evoluerend in het digitale veld); de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan projecten in het hele technische veld; ruimte voor onafhankelijkheid, innovatie en verantwoordelijkheid; je kunt doen wat je wilt Ruimte voor richtingontwikkeling, zoals senior data-experts, consultants of projectleiders; competitief salaris met goede secundaire schoolvoorwaarden; professionele organisaties gericht op het leveren van kwaliteit.

Wie zijn wij WitteveenBos is een advies- en ingenieursbureau dat globale oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een stimulerende werkomgeving zijn onze medewerkers meer dan multidisciplinaire projectteams die zich toeleggen op boeiende projecten in binnen- en buitenland.

Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling noodzakelijk en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. commentaar? Als je geïnteresseerd bent in deze functie, solliciteer dan direct online.

https://www.vindazo.nl/keywords/data-scientist.html