Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Aan de slag als productiemedewerker in Gelderland via een uitzendbureau voor senioren

Wilt u als 65-plusser weer aan de slag, dan kunt u bijvoorbeeld beginnen als productiemedewerker in Gelderland. Niet iedereen die de pensioengerechtigde leeftijd heeft gepasseerd heeft, wilt stoppen met werken. Bovendien is het ook interessant om weer aan de slag te gaan als u ouder bent dan 65, want u kunt aardig wat bijverdienen. Er zijn heel wat mogelijkheden voor senioren die op zoek zijn naar passend werk. Vaak kunt u dit soort werk vinden via een uitzendbureau voor senioren, zoals Gelderland65plus. Een uitzendbureau voor 65-plussers heeft een speciaal aanbod in vacatures en bemiddelt tussen de werkgever en de senior werknemer. Zij kunnen u dus helpen om leuke vacatures te vinden die passen bij een wat oudere werknemer, zoals een baan als productiemedewerker in Gelderland.

De voordelen om als senior aan de slag te gaan als productiemedewerker in Gelderland

Het heeft redelijk wat voordelen als u 65 bent en weer deel wilt nemen aan het arbeidsproces. Allereerst noemen we het financiële voordeel van werken als u de 65 bent gepasseerd. Na uw 65ste hoeft u geen sociale premies meer te betalen, waardoor u veel meer van uw brutoloon overhoudt. U hoeft dan niet bang te zijn dat dit gevolgen heeft voor uw pensioen of uw AOW, want er zijn geen limieten aan hoeveel u kunt bijverdienen. Daarnaast betekent een nieuwe baan ook weer een leuke manier om uw dag te besteden en kunt u nieuwe mensen ontmoeten. Bovendien nemen werkgevers doorgaans ook graag senioren aan, omdat het financieel voordeliger is en omdat 65-plussers ook vaak een stuk gemotiveerder zijn dan jongere werknemers. 

Solliciteer nu als productiemedewerker in Gelderland of een andere functie

Heeft u interesse om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld een productiemedewerker in Gelderland, kijk dan eens naar het actuele aanbod van het uitzendbureau voor senioren Gelderland65plus. U vindt daar verschillende vacatures voor zowel hoog- als laag opgeleid werk wat geschikt is voor senioren. 

https://gelderland65plus.nl/