Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Voor professional coaching schakel je dit bedrijf uit regio Utrecht in

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in professional coaching in regio Utrecht? Schakel dan de hulp in van SuccesKlus uit IJsselstein. Zij werken met de zogenoemde ‘werkende aanpak’. Zo zijn er drie competenties waar ze zich aan vasthouden, namelijk:

  1. Resultaatgericht: afspraken worden altijd nagekomen, totdat jij eventueel andere wensen hebt.
  2. Mensgericht: jij staat centraal en jijzelf bent eigenaar van je eigen welzijn en geluk. SuccesKlus gaat met je verbinden en geeft je vertrouwen.
  3. Vitaal: er wordt gezorgd voor een goede vitaliteit, want een vitale organisatie bruist!

Leer het bedrijf kennen

Natuurlijk kan het zo zijn dat je lang nadenkt over welk bedrijf je het liefst inschakelt voor professional coaching in regio Utrecht. Je wilt natuurlijk wel een connectie en klik voelen met degene die je inschakelt voor zoiets belangrijks. Het gaat namelijk om jouw mentale gezondheid, of de gezondheid van bijvoorbeeld een van je medewerkers. Bij SuccesKlus maak je kennis met twee vitale en gedreven mensen: Liesbeth en Sjaak. Ze hebben individueel veel werkervaring in diverse branches, maar beiden hebben ze kennis van en ervaring met diverse methodes van werkaanpak. Samen met jou, of jullie team, wordt er gestreefd naar een bruisende organisatie en toekomst.

Je profiteert van een iteratief groeitraject

Wanneer je kiest voor dit bedrijf in regio Utrecht voor professional coaching, profiteer je van vele voordelen. Deze leefstijlcoach houdt je diverse vraagstukken voor en gaat aan de hand van je antwoorden op zoek naar de juiste coachingmethodes. Het groeitraject dat voor je wordt opgezet, is altijd iteratief zodat je blijft doorgroeien. Elke aanpak is persoonlijk afgestemd op jouw wensen en behoeften, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een methode die perfect aansluit op jouw kwaliteiten. Ben je benieuwd naar wat de coaches voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de website en neem contact op met Sjaak of Liesbeth.