Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau senioren voor actieve werkzoekende 65-plussers

Wist u dat u terecht kunt bij een uitzendbureau voor senioren, wanneer u als actieve 65-plusser weer aan het werk wilt? Als u ouder bent dan 65, hoeft dat niet te betekenen dat u bent uitgerangeerd en niet meer van betekenis kunt zijn voor de arbeidsmarkt. Een senior heeft immers een schat aan ervaring en is veel flexibeler met zijn tijd. En wanneer u als senior weer aan het werk wilt, maakt u een bewuste keuze die ervoor zorgt dat u een zeer gemotiveerde werknemer bent. Voor de werkgever brengt het overigens ook financiële voordelen met zich mee, waardoor het dus wel degelijk interessant is voor een werkgever om een 65-plusser in dienst te nemen. Bent u ouder dan 65 en bent u op zoek naar werk, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij Flevoland65plus Uitzendbureau. 

Wat kan een uitzendbureau voor senioren voor u als 65-plusser betekenen?

Het uitzendbureau voor senioren in Flevoland heeft de specialistische kennis in huis om senior werknemers en werkgevers die vacatures hebben voor deze doelgroep van dienst te zijn. Wanneer u als senior aan het werk gaat, zijn er een aantal zaken anders geregeld, zowel voor u als voor de werkgever. Voor u als 65-plusser betekent het bijvoorbeeld dat u geen sociale premies meer hoeft te betalen. U hoeft ook niet te vrezen dat u gekort gaat worden op uw AOW of pensioen, want er is geen limiet gesteld aan wat u kunt bijverdienen. Ook voor de werkgever veranderen een aantal zaken, en moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met arbeidsrecht als u een arbeidsovereenkomst afsluit met iemand die ouder is dan 65 jaar.

Ontdek het uitzendbureau voor senioren: dé bemiddelaar tussen senior en werkgever

Een uitzendbureau voor senioren in Flevoland kan dus een bemiddelende rol spelen tussen een 65-plusser die op zoek is naar passend werk en de werkgever. Neem gerust contact op met Flevoland65plus Uitzendbureau voor advies en bemiddeling.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je het maximale halen uit je outplacement traject?

Magazijnbeheer

Medewerker communicatiecentrum