Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau senioren voor actieve werkzoekende 65-plussers

Wist u dat u terecht kunt bij een uitzendbureau voor senioren, wanneer u als actieve 65-plusser weer aan het werk wilt? Als u ouder bent dan 65, hoeft dat niet te betekenen dat u bent uitgerangeerd en niet meer van betekenis kunt zijn voor de arbeidsmarkt. Een senior heeft immers een schat aan ervaring en is veel flexibeler met zijn tijd. En wanneer u als senior weer aan het werk wilt, maakt u een bewuste keuze die ervoor zorgt dat u een zeer gemotiveerde werknemer bent. Voor de werkgever brengt het overigens ook financiële voordelen met zich mee, waardoor het dus wel degelijk interessant is voor een werkgever om een 65-plusser in dienst te nemen. Bent u ouder dan 65 en bent u op zoek naar werk, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij Flevoland65plus Uitzendbureau. 

Wat kan een uitzendbureau voor senioren voor u als 65-plusser betekenen?

Het uitzendbureau voor senioren in Flevoland heeft de specialistische kennis in huis om senior werknemers en werkgevers die vacatures hebben voor deze doelgroep van dienst te zijn. Wanneer u als senior aan het werk gaat, zijn er een aantal zaken anders geregeld, zowel voor u als voor de werkgever. Voor u als 65-plusser betekent het bijvoorbeeld dat u geen sociale premies meer hoeft te betalen. U hoeft ook niet te vrezen dat u gekort gaat worden op uw AOW of pensioen, want er is geen limiet gesteld aan wat u kunt bijverdienen. Ook voor de werkgever veranderen een aantal zaken, en moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met arbeidsrecht als u een arbeidsovereenkomst afsluit met iemand die ouder is dan 65 jaar.

Ontdek het uitzendbureau voor senioren: dé bemiddelaar tussen senior en werkgever

Een uitzendbureau voor senioren in Flevoland kan dus een bemiddelende rol spelen tussen een 65-plusser die op zoek is naar passend werk en de werkgever. Neem gerust contact op met Flevoland65plus Uitzendbureau voor advies en bemiddeling.