Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Volg hier een NLP Practitioner opleiding

Wil je jezelf graag ontwikkelen door een NLP Practitioner opleiding te volgen, maar wil je niet maandenlang in de schoolbanken zitten? Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken, want tegenwoordig kun je deze opleiding in een zeer kort tijdsbestek afronden. Bij RaVisie is het bijvoorbeeld mogelijk om de opleiding af te ronden in maar zeven dagen! Je hebt dan elke dag les van 10.00 tot 18.00 uur. Hierdoor rond je de opleiding snel af en doe je veel praktijkoefeningen. Zo maak je jezelf de benodigde kennis en vaardigheden snel eigen.

Wat houdt een NLP Practitioner opleiding precies in?

Misschien heb je wel eens van een NLP Practitioner opleiding gehoord en vond je het interessant klinken, maar weet je nog niet precies wat het is. Geen probleem, want dat leggen we je hier graag uit. Tijdens een NLP Practitioner opleiding leer je onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen. In je eigen brein, maar ook in dat van anderen. Je leert op een andere manier te luisteren naar wat mensen zeggen en jouw kijk op hun uitspraken en gedragingen wordt compleet vernieuwd. Uiteindelijk luister je anders naar denkvoorkeuren en motivaties, waardoor je hier beter op in kunt spelen. Dit is erg handig als je mensen beter wilt begeleiden, coachen, aansturen of onderwijzen. Een NLP Practitioner opleiding is dan ook zeker interessant voor docenten, coaches, trainers en managers.

Neem bij interesse of vragen zeker contact op met de experts

Lijkt een NLP Practitioner opleiding volgen je wel wat? Of heb je hier vragen over? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de experts van RaVisie. Zij vertellen je graag meer over de inhoud, de opzet en het doel van de opleiding. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek of een introductiedag. Dan maak je gratis en vrijblijvend kennis met de wereld van NLP en de werkwijze van RaVisie.

https://ravisie.nl/