Rotterdam Wonen
Image default
Zakelijke dienstverlening

De meest geschikte palletstelling voor uw pallets kopen

Wilt u uw pallets graag op een efficiënte manier opslaan in uw magazijn? Dan is het kopen van een palletstelling onmisbaar! Er zijn diverse partijen waarbij u een palletstelling kunt kopen, maar geen enkele is zo goed als HKM Magazijninrichting BV. Zij zijn gespecialiseerd in het inrichten van magazijnen en hebben voor elk probleem een passende oplossing. Zo ook voor het opslaan van uw pallets! Wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan een stelling? Dan kiest u het beste voor een tweedehands palletstelling. Ondanks dat deze tweedehands zijn, leveren ze niet in op kwaliteit. Wilt u toch liever een palletstelling kopen met nieuw materiaal? Ook dat kunt u laten regelen door HKM. Zij maken graag een offerte op maat voor u.

Keuze uit diverse palletstellingen

Een palletstelling kunt u kopen in diverse vormen en maten. De meest gebruikte vorm is de reguliere palletstelling. Maar daarnaast zijn er ook nog enkele andere typen, waaronder:

  • Een inrijstelling: bij deze stelling is er veel minder gangpadruimte nodig, waardoor er tot wel 80% aan ruimte bespaard wordt. Een traditionele inrijstelling werkt met het First in, Last out systeem.
  • Een doorrolstelling: deze stelling werkt met het First in, First out systeem. De gestapelde goederen of pallets worden automatisch doorgeschoven naar de plaats vanaf waar ze worden ontnomen. Dit is ideaal voor de opslag van producten met een houdbaarheidsdatum.
  • Een push-back stelling: bij deze stelling is het niet nodig om met een heftruck de gangpaden in te rijden, aangezien de pallets zich automatisch naar voren verplaatsen. Dit is ideaal voor de opslag van zwaardere goederen.

Alle bovenstaande stellingen zijn verkrijgbaar bij HKM.

Laat u adviseren door de specialist

Weet u al precies welke palletstelling u het beste kunt gebruiken in uw magazijn? Dat is fijn. Door contact op te nemen met de specialisten van HKM bestelt u de door u gewenste stellingen. Bent u toch nog niet helemaal zeker van uw zaak? Ook dat is geen probleem. De medewerkers van dit bedrijf denken namelijk graag met u mee en geven u een advies op maat.

https://www.magazijninrichter.nl/