Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Het juiste interim management voor uw tijdelijke project

Heeft u interim management nodig voor een tijdelijk project? U wilt natuurlijk dat ook deze projecten succesvol zijn en geleid worden door ervaren managers. Echter heeft u deze medewerkers op tijdelijke basis nodig. Vaak is het juist moeilijker om de juiste specialisten te vinden voor deze tijdelijke jobs. Conessence is een bedrijf in Oost- en West-Vlaanderen dat u helpt de juiste specialisten voor uw project te vinden. Zij zoeken alleen naar sterke profielen die uw project versterken. Dit kan gaan om vacatures in finance, maar ook in HR. Hun doel: altijd de juiste gemotiveerde werknemers inzetten voor uw interim management.

In welke domeinen helpen ze mij?

Conessence vindt werknemers voor uw interim management in verschillende domeinen. Denk hierbij aan vacatures in finance, zoals accounting, controlling, finance manager en nog veel meer. Ook in HR functies zijn ze thuis, zoals payroll of recruiting. Of zoekt u liever specialisten in algemeen management? Ook dan is Conessence uw partner. Hun interim managers worden altijd grondig gescreend en hebben de juiste ervaring voor de vervulling van uw finance vacatures. De medewerkers zijn direct inzetbaar als interim management en hebben de juiste kwalificaties. Ook als u vacatures in finance of interim management langere tijd wilt vervullen, helpt dit bedrijf u verder. Zij helpen u met de aanwervingsprocedure.

Wanneer is interim management de juiste oplossing?

Deze specialisten komen vooral van pas bij het opstarten van projecten wanneer u tijdelijke vacatures open heeft staan in bijvoorbeeld finance of algemeen management. Of ze bieden uitkomst als een aantal vaste medewerkers langdurig op verlof gaan of wegens ziekte afwezig zijn. Als u verfrissing wilt in uw bedrijfsvoering kan een andere blik op bedrijfsprocessen goed werken door een tijdelijke medewerker in dienst te nemen. In al deze situaties en meer kunt u dus contact opnemen met Conessence. De kandidaten die dit bedrijf beschikbaar stelt helpen uw onderneming een boost te geven.