Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

De mooiste en uniekste interieurprojecten

Samen met onze werkgever hebben we een interieurproject aangeboden aan bepaalde bedrijven. Al sinds dit bedrijf bestaat, en dat is nu 10 jaar, hebben we nooit de inrichting aangepast van het kantoor. Het werd nu de hoogste tijd om hier een verandering in te brengen en meer te gaan met de tijd. Alleen hiervoor wilden we wel experts hebben die veel hiervan wisten en die ons kantoor kan omtoveren in een moderne werkplek voor onze collega’s. Bekijk deze interieurprojecten.

Ons kantoor veranderen in een interieurproject

Natuurlijk hadden we wel al wat ideeën voor dit interieurproject in ons hoofd. Maar de meeste ideeën waren wel goed, maar het was een beetje chaos. We konden niet alles gaan doen want anders werd het nog steeds niet overzichtelijk. Daarom wilden we een bedrijf inschakelen die ons hiermee kon helpen. Al snel vonden we het bedrijf GRIP Interieurprojecten en konden we daar een afspraak maken over het bespreken van de nieuwe interieur. Ze hadden hele goede ideeën voor het pand en op zo’n manier dat ook de sfeer van ons bedrijf goed naar voren zou komen. Dus besloten we dat we met hen in zee gingen en dat zij alles voor ons mochten regelen. Nu was het hopen op dat ze ook hun voorwaarden nakwamen.

Niemand herkent ons kantoor terug

We zijn nu een paar weken verder en de mensen van GRIP zijn hard aan het werk geweest en het was nu helemaal af. Toen we het kantoor binnen liepen was iedereen ‘Van wie is dit kantoor?!’ Het had echt alles waar we om hadden gevraagd en het design was ook erg modern en passend bij de sfeer van het bedrijf. Nu kunnen we met trots klanten binnen laten komen in ons gloednieuwe kantoor met alles erop en eraan!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die GRIP allemaal aan uw bedrijf kan aanbieden? Of wilt u een gesprek aan met een van de medewerkers voor een eventueel design? Bekijk dan de website van GRIP via www.gripinterieurprojecten.nl voor meer informatie over het bedrijf en meer.