Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Beginnend KAM-manager? Maak een vliegende start

Bent u als startend KAM-manager op zoek naar een passende baan? Verspil dan geen extra tijd en energie in de zoektocht naar de juiste vacature maar maak gebruik van de dienstverlening van ISO-point. ISO-point is al meer dan 10 jaar persoonsbemiddelaar voor werknemers in de werkvelden kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid. Met een groot netwerk en goede relaties met opdrachtgevers, is dit bemiddelingsbureau de ideale plek om als beginnend KAM-manager snel een passende baan te vinden.

Uw betrouwbare bemiddelingsbureau

ISO-point is al jarenlang een betrouwbaar bemiddelingsbureau tussen kandidaat en opdrachtgever in de QHSE sector. Deze bemiddelaar is altijd op zoek naar nieuw talent door heel Nederland. Dit bedrijf werkt namelijk op landelijke basis en in heel diverse branches. U kunt hierbij denken aan branches zoals food, automotive, offshore, scheepvaart, petrochemie, metaal en farmacie maar ook adviesbureaus, zorginstellingen, overheden en ingenieursbureaus. Daarbij kunt u via ISO-point terecht voor vaste functies en ook tijdelijke projecten of projecten op basis van MBO-, HBO- of WO-niveau. Als starter is er via het netwerk van ISO-point dan ook altijd een vacature te vinden die aansluit bij uw educatieve achtergrond, interessegebied en kwaliteiten.

Meteen op zoek naar een passende functie

Via ISO-point kunt u als starter op de markt dus profiteren van zowel de expertise van deze middelaar als het uitgebreide netwerk en de contacten met opdrachtgevers uit diverse branches. Een inschrijving bij bemiddelingsbureau ISO-point kunt u eenvoudig online regelen via de website van deze organisatie. Hier kunt u uw cv uploaden of uw LinkedIn profiel gebruiken. Hoe completer uw informatie tijdens de inschrijving, hoe passender het vacature aanbod van ISO-point zal zijn. Daarbij kunnen de accountmanagers van deze bemiddelaar u wensen en kwaliteiten middels een persoonlijk gesprek verder in kaart brengen. Op deze manier kunt als startend KAM-manager via ISO-point vlot voorgesteld worden aan een geschikte opdrachtgever.

https://www.iso-point.nl/