Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Het vinden van een goed incassobureau in Den Haag

Al een tijdje waren wij aan het zoeken naar een goed incassobureau in Den Haag. Keer op keer lukte het ons maar niet om een goed incassobureau in Den Haag te vinden en daardoor begonnen wij op een gegeven moment de moed een beetje op te geven. Wij wilden namelijk geld van een aantal van onze debiteuren terugvorderen, die keer op keer weigerden om te betalen. Op een gegeven moment begon ons dit zoveel tijd te kosten, dat wij genoodzaakt waren om op zoek te gaan naar een incassobureau in Den Haag. Tijdens onze zoektocht kwamen wij enorm veel aanbieders tegen. Daardoor wisten wij op een gegeven moment echt niet meer welke aanbieder goed en te vertrouwen was en welke niet. Kortgezegd: wij zagen door de bomen het bos niet meer.

Hoe wij terecht kwamen bij dit incassobureau in Den Haag

Net op het moment dat alles misging, hoorden wij van een speciaal incassobureau in Den Haag. Het incassobureau in Den Haag waar het om ging, was Incassonet. Dit incassobureau had al erg veel bedrijven geholpen en stond ook erg goed bekend in Den Haag. Hierdoor werd onze interesse wel gewekt en besloten wij een kijkje te nemen op de website van dit incassobureau in Den Haag. Toen wij de website van Incassonet bezochten, werden wij meteen blij verrast. De website was erg overzichtelijk en daardoor wisten wij goed waar wij aan toe waren. Wij besloten meteen contact op te nemen met dit incassobureau in Den Haag en werden hartelijk en enthousiast te woord gestaan. Ons werd meteen verteld wat de gebruikelijke procedure was en wat Incassonet voor ons kon betekenen. Dit klonk erg goed voor ons en daarom besloten wij met hen in zee te gaan. Een beslissing waar wij nooit spijt van hebben gekregen.

Een fijne samenwerking

Onze samenwerking met Incassonet verliep erg fijn. Wij zijn dan ook erg te spreken over de diensten die zij ons hebben verleend. In de toekomst maken wij zeker weer gebruik van hen en komen wij graag weer in contact met dit incassobureau in Den Haag.