Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Specialistische consultancy van salarisservice CBBS

Als startend ondernemer ben je gemotiveerd om potentiële klanten binnen te halen, opdrachten binnen te slepen en continue te optimaliseren. Echter, niet alleen draait ondernemerschap om klanten, opdrachten en winsten, maar het gaat ook over uitbetalingen aan personeel en het ordenen van de salarisadministratie. Hierbij komt desondanks voor velen veel meer bij kijken dan gedacht. Verkeerde afdrachten, verschillen tussen loonstroken en arbeidsovereenkomsten en hiaten in de salarisadministratie moeten te allen tijde voorkomen worden, maar komen nog al te vaak voor bij ondernemers. Om die reden staan de consultants van CBBS voor je klaar, want zij kennen de kneepjes van het vak en weten precies hoe ze jou te hulp moeten schieten!

CBBS beschikt over gespecialiseerde consultants, die inhoudelijke kennis hebben en ervaren zijn binnen hun vakgebied. Niet voor niets worden zij ingezet om jou te adviseren over het verbeteren en optimaliseren van de salarisadministratie. Ze zullen kritische vragen stellen met betrekking tot de controle op afdrachten, speciale regelingen en in- en output. Op basis daarvan kan er namelijk vastgesteld worden waar de problemen zich bevinden en welk plan van aanpak opgesteld moet worden. Verder is het belangrijk om te kijken of de cao’s nageleefd worden binnen jouw onderneming en of de loonstroken wel overeenkomen met de afspraken uit de arbeidsovereenkomsten. Dit is namelijk zeer belangrijk voor de uitbetaling van het salaris, maar ook voor het berekenen van de (jaarlijkse) kosten voor jouw onderneming. Het narekenen van salarissen mag dan ook niet ontbreken bij het ordenen van de salarisverwerking.

Ben jij een beginnend ondernemer, maar zit je nu al met je handen in het haar over de salarisadministratie? Breek jij telkens weer je hoofd over ingewikkelde vraagstukken over cao’s, speciale regelingen en afdrachten? Schakel dan de hulp in van de consultants van Salarisservice CBBS en laat hen je helpen! Op die manier krijg jij je zaken op orde en hoef jij je geen zorgen te maken over problemen omtrent de salarisadministratie.

https://www.cbbs.nl/