Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Geïnteresseerd in werken bij de overheid? Volg een traineeship

Aan de slag bij de overheid direct na het afstuderen? Het kan met een traineeship overheid door Newpublic. Geniet van een functie op maat en niveau en leer alles wat u moet weten over het werken bij de overheid. Deze tweejarige traineeship overheid biedt zowel praktijkervaring als de nodige theorie voor het werken bij de overheid. 

Voor wie is de traineeship? 

Newpublic koppelt jong talent aan overheidsinstellingen. Bent u net afgestudeerd van het HBO of WO? Dan kunt u zich aanmelden bij Newpublic voor unieke traineeships. Heeft Recht, Politiek, Communicatie, Talen of een andere studie die aansluit bij de overheid? Dan kunt u zich aanmelden voor de selectieprocedure. Op deze manier komt jong talent snel aan de slag. 

Direct werken na ene traineeship

Het is nog altijd lastig om direct een goede functie te bemachtigen na het afstuderen. Newpublic helpt u. U kunt direct aan de slag en volgt een trainingsmodule ter ondersteuning. Zo vind u dus direct werk op niveau na het afstuderen.  Wilt u meer weten over deze traineeship overheid of wilt u zich aanmelden? Dat kan eenvoudig via de website van Newpublic. Ook kunt u direct contact opnemen via info@newpublic.nl of het telefoonnummer 033-760-0080