Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Met de trein of met de eigen auto naar Schiphol?

Op reis gaan  brengt natuurlijk altijd baggage met zich mee, of u nu alleen gaat of met uw gezin. Kiest u dus ervoor om met de trein of met de eigen auto naar Schiphol te gaan? En hoe staat het ermee om bij Schiphol te parkeren als u toch met uw eigen auto gaat? 

Met de trein naar Schiphol

Als u met de trein gaat moet u rekening houden met uw mede passagiers. De trein heeft vaak niet zoveel ruimte voor al uw baggage dat u het naast zich kan zetten, waar andere passagiers zouden kunnen zitten. Zorg er ook voor dat u optijd uit huis vertrekt, zodat u de trein niet misloopt. Denk hier bijvoorbeeld aan de spitsuren als die overlappen met uw vertrektijd.  Let er verder ook op dat de trein soms vertraging kan oplopen door bijvoorbeeld werkzaamheden die op dat moment verricht worden.

Met de auto naar Schiphol 

Gaat u met uw eigen auto dan wordt het nog een stuk makkelijker. Alle koffers kunt u gewoon plaasten in de kofferbak en u kunt uit huis vertrekken wanneer u gereed bent. Ook kunt u uw auto veilig parkeren op de luchthavenen en wordt u met een snelbus gebracht naar de terminal. U hoeft dus niet zover te slepen met al uw koffers.

Het gemak van de trein of toch de eigen auto?

Als u dus alleen op reis gaat is dat makkelijker met de trein. U heeft immers niet zoveel baggage. Maar gaat u met uw gezin op reis dan kunt u het liefst ervoor kiezen om met uw eigen auto te gaan. Dat is veel handiger en zit u niet met een heleboel koffers in de trein.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu