Rotterdam Wonen
Image default
Verbouwen

Voorzie uw woning van Castelvetro tegels

Heeft u ooit gehoord van Castelvetro tegels? Deze tegels zijn tegenwoordig erg populair in Nederland. Al vele huishoudens hebben hun vloer voorzien van deze kwalitatieve tegels. Bij een specialist zoals Fravo Tegels vindt u een uitgebreid assortiment aan Castelvetro tegels. Of u nu op zoek bent naar een strakke of rustieke tegel, u vindt het hier. Is de huidige vloer van uw woonkamer aan vervanging toe? Of heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht waar nog geen vloer in zit?  De Castelvetro tegels zijn zowel geschikt voor keuken, woonkamer als badkamer. De experts van Fravo Tegels horen graag uw wensen.

Waarom kiezen voor Castelvetro tegels?

Houdt u van een Italiaans tintje in uw woning? Dan zijn de Castelvetro tegels wellicht iets voor u. Deze tegels staan bekend om hun vooruitstrevende design en uitstekende kwaliteit. Als u voor deze tegels kiest, weet u zeker dat u er jarenlang van geniet. Castelvetro is dan ook een Italiaans bedrijf dat voornamelijk keramische vloertegels voor woningen ontwikkelt. Naast dat ze prachtig staan in uw woning, is het ook mogelijk om ze buiten te plaatsen. Maak uw ruimte levendig met een unieke tegel van Castelvetro. Op de website van Fravo Tegels bekijkt u alvast de series waaronder Castelvetro Aequa en Castelvetro Woodland. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Bekijk de Castelvetro tegels in de showroom

Als u een nieuwe vloer gaat kopen, is het logisch dat u een weloverwogen keuze wilt maken. De Castelvetro tegels in uw woning gaan namelijk jarenlang mee. En u wilt niet over een aantal jaren een nieuwe vloer moeten leggen omdat u ze niet meer mooi vindt. Daarom is het verstandig om de tegels te bekijken in de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht. Heeft u een bepaald type op het oog? En bent u benieuwd wat dit voor u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website. De experts nemen zo snel mogelijk contact met u op.