Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Een woonverzekering online afsluiten?

Voordelige inboedelverzekering nodig? Regel het lekker zelf online. Bekijke hier grote het aanbod van verschillende verzekering maatschappijen. Waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is. Meer nodig dan alleen een inboedelverzekering. Zoek dan naar een uitgebreide woonhuisverzekering, Achmea, Inshared en Unive bieden allemaal woonverzekeringen met uitbreidingen als buitenshuisverzekering, glas- of tuinverzekering. Hieronder bespreken we kort 3 verschillende aanbieders van woonverzekeringen en kun je meer lezen over de voordelen van deze pakketten.

Achmea Verzekering voor woonhuis
Het pakket van de Woonverzekering biedt u een verzekering op maat waarbij uw inboedel en opstal tot het verzekerde bedrag gegarandeerd nooit onderverzekerd is. Bovendien heeft u recht op 5% korting op deze verzekering als u ook uw auto bij Centraal Beheer Achmea verzekerd heeft. Voordelen van Achmea zijn onder andere:
– Tot het verzekerd bedrag nooit onderverzekerd
– Snelle en goede schadeservice
– Gemakkelijk overstappen
– Profiteer van flinke kortingen
– Lage premie en uitgebreide dekking

InShared Woonverzekering
Lekker met een veilig wonen. En mocht er dan eens toch iets misgaan dan is het prettig om 24 uur per dag iemand te kunnen bellen voor een snelle afwerking. Als u geen schade heeft geclaimd, kunt u een deel van dat geld weer teruggestort krijgen: de Jaarbeloning. Een jaar na de start van InShared was dit 8% van uw (toch al lage) premie. De voordelen van InShared zijn onder andere:
– Glasschade GRATIS meeverzekerd
– Nooit onderverzekerd
– Broekzakdekking van 1000 euro wereldwijd
– U kunt elke dag opzeggen
– Eén van de laagste premies van Nederland
– Ruime dekking voor inboedel + opstal

Unive woning verzekeringen
U heeft de keuze uit twee inboedelverzekeringen: Super en Superieur. Schade aan uw inboedel door brand, storm, inbraak en diefstal is prima verzekerd. Voor een lage premie bent u 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Kostbare inboedel kunt u aanvullend bijverzekeren. En met het Premie Voordeel Plan krijgt u tot 15% premiekorting als u meer verzekeringen heeft. De grote voordelen van Unive zijn:
– Geen winstoogmerk
– Daardoor lage premie
– Meest klantvriendelijke verzekeraar
– Zeer snelle schade-afhandeling
– Meest klantvriendelijke verzekeraar

https://www.woonverzekeringspakket.nl