Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Een online marketing bureau in de omgeving van Arnhem die naar jou luistert

Al voor een langere periode wilde ik een online marketing bureau inschakelen voor mijn website in de omgeving van Arnhem. Mijn webshop deed het voor een tijdje erg goed, totdat ik in mijn statistieken zag dat ze niet meer verder klikte naar het belangrijkste onderdeel. Bovendien kwam er steeds minder verkeer naar de site en ik wist niet wat er aan de hand was. Na een tijdje zelf geprobeerd het op te lossen, besefte ik mij dat ik de hulp nodig had van een professional.

Het aanbod van het online marketing bureau uit de omgeving van Arnhem

In de omgeving van Arnhem heb je veel aanbod als het gaat om het vinden van een online marketing bureau. Ik had zoveel keuze dat ik aan de hand van mails en eerste indruk keuzes moest maken voor welk bedrijf ik zou gaan. Ik merkte meteen dat sommige bedrijven voor mij afvielen omdat ze niet de expertise hadden die ik zocht. Na een tijdje kwam ik Doelbewust tegen en ben ik op de website gaan kijken. Daar zag ik meteen wat ik zocht en had ik een goede gevoel bij het bedrijf. Dus ik had contact opgenomen en ik kon meteen de volgende dag even langskomen om te gaan praten. 

Een goede samenwerking

Meteen bij de eerste ontmoeting was er een goede klik tussen het bedrijf en mij. Ik werd vriendelijk behandeld en er werd goed naar mij geluisterd. Ze konden precies mijn wensen en behoefte eruit halen en plaatsen in de producten. Ik heb ervoor gekozen dat zij niet mijn hele website opnieuw gaan aanpassen maar alleen het hoognodige mogen aanpassen. Ik vond het fijn dat dit een optie was. Daarnaast ben ik nu een paar maanden verder en ze werken keihard, en dat zie ik in mijn statistieken. Mensen kopen meer en ik heb meer winst dan eerst.

Contact

Bent u benieuwd wat Doelbewust voor uw online marketing Arnhem kan betekenen? neem dan eens een kijkje op de website van Doelbewust voor meer informatie over alle diensten die zij aanbieden.