Rotterdam Wonen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Financiering regelen volgens WBSO-advies

Voor het financieren van uw R&D-projecten wint u WBSO-advies in bij TechForce. Zolang uw ontwikkelingsproject volstrekt nieuw is binnen uw bedrijf, zal het mogelijk zijn om een subsidie te krijgen. Zo kunt u het onderzoeken en ontwikkelen van uw innovatieve projecten financieren. Meer informatie over subsidie en ondersteuning voor het verloop van uw projectontwikkelingen krijgt u als u met TechForce in gesprek gaat over de mogelijkheden rondom financiering van uw projecten. U wordt geholpen bij het verkrijgen van extra budget, waardoor uw innovatieve ideeën een weg naar de markt krijgen en u succesvolle resultaten kunt behalen.

Subsidie voor ondernemers

Als u WBSO-adviezen inwint bij TechForce, dan leert u meer over de mogelijkheid tot het financieren van uw projecten. De Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk is een toonaangevende mogelijkheid tot het verkrijgen van ondernemerssubsidies in Nederland. Zowel kleinere als grote ondernemingen kunnen een dergelijke subsidie aanvragen om zo op onder meer personeelskosten te besparen tijdens het opzetten van technologische ontwikkelprojecten. Voor de bouw van prototypes of de aanschaf van onderzoekapparatuur kan dit budget eveneens worden ingezet. TechForce helpt u bij het aanvragen van deze subsidie en verdiept zich bovendien in nieuwe business- of organisatiemodellen. Dit subsidieadviesbureau biedt u een full-service, waarbij u tevens geadviseerd wordt in manieren om kosten zoveel mogelijk te besparen.

Hoge successcore voor subsidieaanvragen

TechForce heeft een specialistisch team, dat u voor WBSO-advies kunt inschakelen. U wordt bijgestaan en voorzien van gedegen adviezen, om zo op kosten te besparen bij het opzetten van uw R&D-project. Innovatieprojecten kunnen aanzienlijk efficiënter worden afgerond, waardoor u sneller de gewenste resultaten zult zien bij toetreding tot de markt. U bent verzekerd van een nauwkeurige onderbouwing rondom de financiering en voortgang van uw innovatieve projecten. TechForce is de aangewezen partij om u te adviseren bij uw subsidieaanvraag. WBSO-advies inwinnen bij TechForce is verstandig, zodat de hoogst mogelijk subsidie haalt uit uw aanvraag bij RVO.