Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Kadastrale kaart met maatvoering

Duurzame lifehacks? Dus met minder moeite meer kunnen doen en vooral slimmer handelen zonder stress? Dat kan zeker als je van plan bent een woning te kopen. Want kennis is macht en die kennis hengel je tegenwoordig zo binnen, zonder er stress van te hebben en zonder er erg veel tijd aan te hoeven spenderen. Hoe? Gewoon door het downloaden van een kadastrale kaart met maatvoering.

Wat is de afstand tussen de geregistreerde gebouwen op het perceel?

Op kadastralekaart.com vind je niet alleen prachtige luchtfoto’s met duidelijke perceelsgrenzen, je vindt er niet alleen informatie over de eigendomsrechten en de hypotheekhouders, je vindt er echt alles over de maten van het perceel waarop jouw toekomstige droomhuis staat. Voor een klein bedragje weet jij straks alles over de maten van het perceel, de afstand tussen de geregistreerde bebouwing op het terrein en ook precies de grenzen van het perceel.

Kleine investering die je kan behoeden voor het maken van de verkeerde beslissing

Door deze kaart heel simpel te downloaden krijg je inzicht in de totale oppervlakte van het perceel en zelfs over de omtrek. Wil je weten wat de onbebouwde oppervlakte van het totale perceel is? Ook dat download je als je kiest voor de kaart met maatvoering, waar wat betreft de maten van het perceel helemaal niets geheim blijft. Ook krijg je nog eens een omgevingskaart. De investering is klein maar kan je wel behoeden voor het aangaan van financiële verplichtingen waaraan je de rest van je leven vastzit. Check als je toch op de website bent zeker de luchtfoto’s. Want ook die bieden altijd weer nieuwe en verrassende inzichten. En bovendien is het nog leuk ook om deze kaarten eens te bekijken. Meer dan het invoeren van de postcode of het adres is het niet, voor je de prachtige en verhelderende luchtfoto’s voorgeschoteld krijgt.