Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Direct in contact met een Ziggo helpdesk medewerker

Wil je graag telefonisch in contact komen met de klantenservice van Ziggo? Dan kan dit vanzelfsprekend door het juiste telefoonnummer te bellen. Heb je geen idee wat het Ziggo helpdesk nummer is? Ga dan naar de klantenservice gids. Op de pagina van Ziggo staat niet alleen het juiste telefoonnummer, maar ook andere relevante informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan openingstijden, storingsmeldingen, social media accounts en meer! Ben je nieuwsgierig geworden naar de overige informatie over Ziggo? Of wil je juist het liefst zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen met de helpdesk? Wacht dan niet langer en lees snel verder! Wij vertellen je alle informatie die je nodig hebt.

De Ziggo klantenservicegids

Het werd net al kort even benoemd; de klantenservice gids van Ziggo biedt nuttige informatie voor iedereen die op het punt staat om contact op te nemen met de helpdesk. Of je dit nou telefonisch wil doen, of via social media: je kunt zelf beslissen waar je voorkeur naar uit gaat. Daarnaast kun je in de gids ook reviews lezen van andere Ziggo klanten. Wanneer je afgaat op de reviews van anderen kun je wellicht een betere keuze maken op welke manier je contact wilt gaan opnemen. De een geeft de voorkeur aan telefonisch, terwijl de ander liever een bericht stuurt via social media. Welke vorm van contact je ook kiest, de klantenservice van Ziggo staat voor je klaar!

Bereikbaarheid en openingstijden

Ben je benieuwd op welk tijdstip je het best kunt bellen en wanneer de helpdesk van Ziggo wel en niet geopend is? Ga dan naar https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/ziggo/ en je ziet direct een overzicht van alle nodige informatie. Welke vraag, opmerking of klacht je ook hebt: de medewerkers van Ziggo helpen je graag verder.