Op zoek naar een spuitgieterij?

Rotterdam-wonen

Bent u op zoek naar een spuitgieterij om grote kunststof producten mee te produceren? Dan zit u bij HSV tmp aan het goede adres! Wij helpen klanten met het ontwikkelen van grote kunststof spuitgietproducten, die op maat worden gemaakt door ons. HSV tmp is specialist in dit vakgebied, en we zijn blij u te kunnen mededelen dat we ons hebben ontwikkeld tot marktleider in dit vak. Dat komt omdat we ook gewoon een organisatie zijn van enthousiastelingen, die het allemaal leuk vinden om te werken met klanten, spuitgietproducten en ontwerpen.

De werkwijze

De werkwijze van HSV tmp is vrij simpel, maar we zullen even stap voor stap ingaan op het proces, en wat wij als spuitgieterij kunnen betekenen voor onze klanten bij iedere stap. We zijn niet voor niets de meest toonaangevende Europese producent van grote kunststofproducten, en daar zijn we hartstikke trots op.

De productontwikkeling

Het begint natuurlijk allemaal bij het idee van een product, dat vervolgens verder uitgewerkt moet worden. Een groot voordeel van ons bij uw product te betrekken tijdens een vroeg stadium is dat we dan al goed kunnen meedenken over een ergonomisch ontwerp, wat de mogelijkheden zijn voor de productietechnieken en de mogelijkheden en limieten van grote kunststofproducten. U kunt gebruik maken van onze vakkennis, en hierdoor zult u op de lange termijn geld besparen.

Het ontwikkelingstraject

Vervolgens moet er nagedacht worden over het ontwikkelingstraject, en hoe die ongeveer gaat lopen. Ieder product is natuurlijk anders, en zal een ander traject volgen dan de ander. Hierdoor is het niet mogelijk om een gemiddelde tijd te nemen en daar vanuit te gaan. Wij gaan voor u aan de slag om een productieplanning te maken, waardoor u een indicatie krijgt van de doorlooptijden en wat u kunt verwachten voor uw product.

Productie en logistiek

Tot slot komen we aan op het grote moment, het produceren van uw product én het transporteren van de hele handel. Wij kunnen producten produceren met spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten. Bij het transporteren hebben we uiteraard tijdens het ontwerpen nagedacht over doordachte verpakkingsoplossingen, waardoor de kosten lager zijn.

Kijk voor meer informatie op https://www.hsv-tmp.nl/spuitgietbedrijf/.