Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Afval- en regenwatersysteem met pompput

Mocht u een afval- en regenwatersysteem met een pompput willen laten plaatsen, dan kan men dat overlaten aan een specialist in watertechniek. Een pompput aanleggen kan men om geldige redenen doen. Zo kan het zo zijn dat uw huis op een afgelegen locatie is gevestigd. Dan is het mogelijk dat de aansluiting op het stadsriool ver buiten het bereik van uw woning ligt. Dan is het noodzakelijk om op een andere manier afstand te kunnen doen van afvalwater.

Eén van die manieren is door het aansluiten van uw afvalwatersysteem op een pompput die in verbinding staat met de riolering. De grote afstand kan dan overbrugd worden wat met hoogteverval niet kan gelukken. Daarnaast zijn er andere methoden zoals het zelfstandig zuiveren van het verbruikte water waarna men het een tweede maal kan gebruiken. En verder zijn er nog regenwatersystemen die een deel van de belasting op de pompput over kunnen nemen.

Pompput laten plaatsen voor uw huis

Het is verstandig om het laten plaatsen van pompput voor uw huis over te laten aan een professional. Deze weet precies wat ervoor nodig is om uw afvalwatersysteem effectief te maken. Door bijvoorbeeld ook een regenwatersysteem te nemen kunt u overtollig regenwater opvangen en reinigen voor hergebruik. Hierdoor zal het hemelwater later pas in de afvoer belanden en bespaart men tevens op het leidingwater. Zodoende zal het voor een lagere belasting op de pompput zorgen en kan men van duurzaam en milieuvriendelijk regenwater gebruikmaken. Bent u dus geïnteresseerd in het installeren van pompputten voor uw woning laat dat dan over aan een van onze vakmensen.

Overige zaken

Er zijn nog overige zaken waarvoor men ons bedrijf kunt inzetten. Niet alleen werk met pompputten doen we. We zijn tevens gespecialiseerd in het aanleggen van andere waterinstallaties. Daarvoor en voor een plaatsing van een pompput kunt u onze bedrijfswebsite eens een bezoekje brengen.