Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Mushrooms van 24high.nl bieden ondersteuning bij allerlei kwalen

Mushrooms zijn geen medicinale paddenstoelen, maar kunnen zeker helpen en ondersteunen bij depressies, stress, ADHD, creativiteit ontplooien en focus, rust en ontspanning. Het UMC in Utrecht doet velen onderzoeken op het gebied van psilocybine en depressies. De huidige wetenschap begint door te krijgen dat de werking van deze magische mushrooms uniek zijn. Het zal niet lang meer duren voordat microdoseren met psilocybine wordt opgenomen in de huidige medische wetenschap als efficiënt middel tegen velen kwalen.

Mushrooms zijn geschikt voor microdoseren

Als je van plan bent te gaan microdoseren dan kan je kiezen voor voorgepakte verse mushrooms microdossisen of je kunt zelf mushrooms en/of paddo’s kweken. Dit kan met een growkit of sporen. Sporen zijn als het waren de zaden van een paddenstoel. Deze sporen ent je in een subtraat waardoor er een mycelium zal groeien. Uit het mycelium zullen de paddo’s boven de grond groeien. Werk altijd met nieuwe schone handschoenen, mondkap en op een goed gereinigd oppervlakte als je met sporen werkt!

Microdoseren doe je met McMyco

McMyco geloofd in de kracht van Moeder natuur. Deze extracten bevatten het volledige organisch spectrum (100% vruchtlichaam) van de medicinale geneeskrachtige paddenstoel. Elk paddenstoel extract levert een positieve bijdrage aan de gezondheid. Bovendien zijn de supplementen van McMyco ook geschikt voor vegetariërs. McMyco geloofd heilig in de gezondheidsbevorderende werking van de bestanddelen in de medicinale paddenstoelen. McMyco is een onderdeel van McSmart en deze heeft decennia aan ervaring met paddenstoelen. Dit zijn ware professionals op het gebied van Mycologie. Start nu met het ondersteunen/ verbeteren van je gezondheid met de medicinale paddenstoelen pastilles van McMyco.

24high.nl

Bestel snel bij 24high deze wonderbaarlijke extracten. Eenmaal besteld zullen ze deze met de snelheid van het licht versturen. Ook bij vragen over McMyco of Foodsporen producten staan ze je graag bij met raad en advies. Stuur een mail met je vraag naar Info@24High.nl of gebruik hun contactformulier1

https://www.24high.nl/