Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Volledig beveiligd met een draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem kan voor u een investering zijn die u erg veel oplevert. Niet in de vorm van het krijgen van nieuwe spullen of geld, maar in de vorm van veiligheid en het voorkomen van diefstal. Door de aanschaf van alarmsystemen is er gelukkig een trend te zien waarin de inbraken in Nederland licht afnemen. Dit is dus te danken aan de goede beveiliging van panden. Dit gaat verder dan alleen een camerabewaking. Door de aanschaf van draadloze alarmsystemen als de Jablotron Oasis, worden er namelijk heel veel inbraken voorkomen. U kunt direct bij Arend Beveiliging terecht voor meer informatie over verschillende soorten beveiligingssystemen.

Inbraken nemen licht af

De afname van inbraken is een positieve impuls. Het is niet zo dat er minder inbrekers zijn, maar de beveiliging van panden is gewoonweg verbeterd. Natuurlijk, het is zo dat de criminelen ook beter worden. Deze laten zich door een camerasysteem bijvoorbeeld al niet meer afschrikken. Het is echter wel zo dat de toename van draadloze alarmsystemen de afname van inbraken bevorderd heeft, omdat er meteen gealarmeerd wordt bij de daad.

Voorkom inbraak in uw pand door goede beveiliging

Het voorkomen van inbraken in uw pand is gemakkelijk door een goede beveiliging te implementeren. Dit begint met het goed verlichten van uw huis en tuin. Daarnaast kan u ervoor zorgen dat uw deuren en ramen stevig zijn en goed afgesloten (kunnen) worden. Door extra veilige sloten toe te voegen kan de kans op inbraak al enorm verminderd worden. De kans op inbraak is hierbij al 80% te verlagen.

Volledig beveiligd met het draadloze alarmsysteem Jablotron Oasis

Wilt u echter zeker zijn dat er niet ingebroken wordt in uw pand, dient u een draadloos alarmsysteem te implementeren. Deze zijn inderdaad niet wat u gewend bent. De systemen werken namelijk op een eigen netwerk. Ze zijn wel van de beste kwaliteit en zeer betrouwbaar, met name de Jablotron Oasis. Dit draadloze alarmsysteem is tevens erg prettig in gebruik, door de handige bedieningsmogelijkheden en het instellen naar eigen smaak. Schaf nu een draadloos alarmsysteem zoals de Jablotron Oasis aan en neem contact op met Arend Beveiliging!

 

https://arendbeveiliging.nl/