Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Het verkopen of verhuren van uw Bedrijfspand en Bedrijfsruimte

Uw bedrijfspand verkopen of verhuren

Een Bedrijfspand verkopen of verhuren? BHH helpt u om uw bedrijfspand een nieuw leven te geven. De keuze om uw Bedrijfspand verkopen of verhuren is een bijzondere keuze. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. BHH kan u helpen om de keuze te maken en helpt bij het aanhuren en aankopen van het pand.

Bedrijfspand verkopen

Wilt u uw Bedrijfspand verkopen of verhuren? Als u kiest om het bedrijfspand te verkopen, kunt u zelf op zoek gaan naar de juiste koper, maar ook hulp inschakelen van de bedrijfsmakelaar BHH. Deze kan uw bedrijfspand aankopen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Bedrijfspand verhuren

Een anderen op is om uw bedrijfspand te verhuren. Wilt u nog geen afstand doen van het pand, of wilt u mogelijk later zelf weer gebruik maken van het pand? Dan kan het verhuren van het bedrijfspand u heel wat geld schelen. BHH helpt u bij het verhuren van het bedrijfspand. Het vindt de juiste verhuurders en u hoeft verder niets meer te doen. Een Bedrijfspand verkopen of verhuren is een lastige keuze. U kunt altijd uw mogelijkheden bespreken met een van de makelaars van BHH. Wilt u meer weten over hun services en wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op hun website.