Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

VoIP bellen met De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider levert al jaren Hosted VoIP aan ondernemers. Bij een overstap naar VoIP van De Nederlandse Provider kunt u rekenen op een geruisloze overstap. Eerst wordt er samen met u besteld. Daarna komt de monteur langs om alles te installeren. En De Nederlandse Provider gaat pas weg als alles werkt!

Met de Hosted VoIP van De Nederlandse Provider maakt u gebruik van de cloud waardoor u geen investering hoeft te doen en geen onderhoudskosten heeft.

VoIP bellen? Wat is dat?

VoIP is een afkorting die staat voor Voice Over IP (Internet Protocol). Met VoIP kunt u telefoneren over een computernetwerk dat het Internet Protocol gebruikt. Het meest gebruikte netwerk voor VoIP is het internet. Daarom staat VoIP ook wel bekend als internetbellen. Doordat bij VoIP getelefoneerd wordt over een datanetwerk kan naast spraak ook andere informatie worden verzonden.

Voor VoIP bellen is een computer en internetaansluiting voldoende om met een software telefoon (softphone) te kunnen telefoneren. Daarnaast zijn er voor smartphones tal van apps beschikbaar voor VoIP. Natuurlijk kunt u ook VoIP bellen zonder computer of smartphone, hiervoor zijn er speciale telefoontoestellen waarmee u kunt bellen via bijvoorbeeld uw router.

De Hosted VoIP van De Nederlandse Provider

Met Hosted VoIP van De Nederlandse Provider kunt u VoIP bellen met een telefooncentrale in de cloud. U hoeft dan zelf geen telefooncentrale aan te schaffen en de telefooncentrale wordt door De Nederlandse Provider up-to-date gehouden. Uiteraard is deze telefooncentrale voorzien van alle functies die uw bedrijf nodig heeft.

Het overstappen naar Hosted VoIP van De Nederlandse Provider is eenvoudig. Na een inventarisatie van de behoeften van uw organisatie ontvangt u een offerte. Na akkoord wordt alles door De Nederlandse Provider geregeld en geïnstalleerd. Hierbij hoeft u zich niet bezig te houden met allerlei technische aspecten, dat doet De Nederlandse Provider allemaal voor u.

ISDN stopt

KPN heeft aangekondigd dat ISDN stopt in september 2019. Een goed alternatief voor ISDN is VoIP. Bij De Nederlandse Provider is de overstap van ISDN naar VoIP snel geregeld. Bij deze overstap kunt u ervoor kiezen om uw bestaande telefooncentrale te blijven gebruiken. Een andere optie is om over te stappen naar de Hosted VoIP van De Nederlandse Provider. Kijk voor meer informatie over VoIP bellen op www.denederlandseprovider.nl