Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Cloud telefonie is erg kostenbesparend

“Cloud telefonie is iets dat tegenwoordig helemaal in is.” Dit lazen wij en om heel eerlijk te zijn hadden wij nog nooit gehoord van Cloud telefonie. Hierdoor wisten wij niet goed wat wij hiervan moesten verwachten en of het nuttig was voor ons bedrijf. Via een kennis werden wij namelijk gewezen op de vele voordelen van Cloud telefonie en voor ons was dat de reden om maar eens in Google te gaan zoeken naar wat de voordelen van Cloud telefonie zijn en wat je er precies allemaal mee kunt. Nadat wij verschillende websites hadden bezocht, kwamen wij niet veel verder en besloten wij in onze directe kring te vragen of mensen veel ervaring hadden met Cloud telefonie. Een vriend van ons was met zijn bedrijf net overgestapt op Cloud telefonie en kon ons daardoor precies vertellen waar wij heen moesten om te maken te krijgen met de beste aanbieder op dit gebied van telefonie.

Op een laagdrempelige manier naar goede Cloud telefonie

Onze kennis vertelde ons dat wij voor goede Cloud telefonie het beste contact op konden nemen met De Nederlandse Provider. Hij had dit namelijk ook gedaan en De Nederlandse Provider reageerde hier erg positief op. Hij vertelde ons dat dit contact meteen erg goed verliep en dat De Nederlandse Provider erg professioneel en deskundig reageerde. Onze kennis kreeg meteen een goede uitleg over Cloud telefonie en was hier door helemaal op de hoogte van de mogelijkheden en wat Cloud telefonie nu eigenlijk precies inhoudt. Wij besloten ook maar eens contact op te nemen met De Nederlandse Provider en werden toen net als onze vriend aangenaam verrast.

Meer geld over in onze portemonnee!

Het contact verliep soepel en wij konden snel langskomen om om de tafel te gaan met De Nederlandse Provider. Dit ging meteen erg goed en wij kregen alles te horen waardoor wij precies wisten wat Cloud telefonie voor ons bedrijf zou opleveren. Wij raden iedereen aan een kijkje te nemen op de website van De Nederlandse Provider en vanuit hier contact op te nemen. Het heeft ons erg geholpen en op dit moment besparen wij erg veel geld in onze portemonnee!