Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Taffe industriele tafels, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel

vanuit de werkplaats in Heemstede  wordt er hard gewerkt aan verschillende soorten tafel modellen.  bij taffe  kunt u terecht voor uw industriele tafel met hout naar keuze.  Er is een groot aanbod van verschillende modellen  eettafels,  vergadertafels,  tuintafel of restaurant tafels. ook kan er voor een bureau verkozen worden bij taffe  bij  het online aanbod  op de website kunt u verschillende tafelmodellen zien.  in de webshop worden gietijzeren tafels aangeboden,   eiken industriele tafels , in hoogte verstelbare tafels of in de  industriële tafels gelast op maat. Bij alle modellen  industriële tafel,  tafels kan er gekozen worden voor verschillende houtsoorten. zoals bijvoorbeeld zwart Eiken, vergrijsd Eiken, licht Eiken en gerookt Eiken. naasten in de  industrie eiken tafel kan ook gekozen worden voor een wagon tafel.  Deze tafel hebben Wagon planken als tafelblad wat een zeer robuust uiterlijk geeft.  Kortom voor een tafel op maat met onderstel naar keuze en houd naar Keuze kunt u bij taffe  tafels terecht.   Er is een groot aanbod  industriele tafel,  industriele eettafel  die geheel naar wens worden gemaakt met afwerking naar keuze.

Taffe tafels

Alle tafels van taffe Worden op ambachtelijke wijze  met de hand vervaardigd in eigen werkplaats. in de werkplaats in Heemstede wordt het druk  gewerkt aan oude industriele tafels om een mooi product naar wens te maken.  omdat alle tafel, tafels  een eigen werkplaats worden gemaakt kan er snel een tafel worden geleverd naar wens en hout keuze naar soort.  zo kan er bijvoorbeeld voor sommige modellen al binnen een week een tafel geleverd worden, Geheel op maat met onderstel, tafelpoten een tafelblad naar keuze. www.taffe.nl

Voor de verschillende soorten onderstellen is er keuze tussen gietijzeren onderstellen, gelaste onderstellen,  en gelezen de onderstellen.  alle modellen zijn geheel met de hand gemaakt.  claerhout keuze kan er gekozen worden tussen grenen planken, Wagonplanken   

Hienaast kan er ook gekozen worden voor een tafel die in hoogte verstellen is dmv handwiel.  doe aan het hand wilt het rijden worden verschillende tandwielen in beweging gezet waardoor het tafelblad in hoogte te verstellen is.  naast dit model is er ook een model wat in hoogte verstellen is dmv draadeinden en moeren. Door aan de moeren te draaien gaat het tafelblad omhoog of omlaag naar de ideale hoogte.
Naast de verschillende soorten tafelbladen  kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten metalen onderstellen.  alle onderstellen kunnen geheel op maat gemaakt worden naar de wensen zodat uw  industriele eettafel wilt.  bij taffe worden  wij geïnspireerd door de industrialisatie van oude machines en gietijzeren delen.  dit ziet u terug in onze ontwerpen,  Wij proberen de zware industriële  look over te brengen in onze industriele tafels.

http://www.taffe.nl