Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Ga niet naar IKEA maar naar een keukenzaak die met je meedenkt

Iedereen kent IKEA wel. Een behoorlijk grote winkel waar je eigenlijk vrijwel alles voor in huis kunt kopen. Het is zelfs mogelijk om complete keukens aan te schaffen bij dit Zweedse keten. Of dat verstandig is, is echter nog maar de vraag. Zo is IKEA helemaal niet meer zo goedkoop als veel mensen denken. Daarnaast is er eigenlijk niemand die je goed kan helpen me de keuken. Dat is bijvoorbeeld een ontzettend groot verschil met een keukenzaak waar je heel goed begeleid wordt en waar er met je meegedacht wordt wanneer je een nieuwe keuken wilt uitzoeken. Alleen dat is trouwens al genoeg reden om voor een keukenzaak te kiezen.

 

Geen standaard keuken

Een andere belangrijke reden is dat alle keukens bij IKEA standaard zijn. Het gaat dus om vaste afmetingen en formaten. Wanneer er iets afwijkt, staat dat best wel lelijk in de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. En denk maar niet dat iemand bij IKEA je daarbij kan helpen of van advies voorzien. Je kunt hoogstens wat algemeen advies krijgen, maar daar houdt het mee op. In een keukenzaak wordt de keuken volledig gemaakt naar je eigen wensen. Dat betekent dat je deze kunt ontwerpen zoals je wil met de afmetingen die perfect passen. Daardoor wordt het geheel van de keuken natuurlijk veel mooier. Komt nog eens bij dat je daarbij geholpen wordt door een zogeheten keukenadviseur. Deze weet precies wat er allemaal bij komt kijken!

 

Professionele adviseurs

De keukenadviseurs waar keukenzaken als Keukenmatch namelijk mee werken, hebben al jarenlange ervaring met het helpen van mensen die een nieuwe keuken willen. En daarbij gaat het niet om een ‘verkooppraatje’ over één van de vele keukens, maar juist om maatgericht advies voor mensen die een keuken willen die volledig aan hun wensen voldoet. Er wordt met je overlegd en meegedacht om uiteindelijk een keuken te krijgen die precies is wat je wil!

 

Alles is zoals jij het wil!

Het bijzondere daarbij is ook nog eens dat alles precies gaat zoals je het zelf wilt. Je bepaalt helemaal zelf hoe de keuken eruit komt te zien, de adviseur geeft alleen maar sturing en zegt wat er mogelijk is aan de hand van je eigen voorkeuren. Dat geldt dus ook als je een beperkt budget hebt. Het zelf samenstellen van een keuken bij een echte keukenzaak hoeft echt niet ineens gigantisch duur te zijn. Ook als het om je budget gaat, wordt er door de adviseur met je meegedacht!