HP PageWide printen domineert de toekomst

Rotterdam-wonen

De HP PageWide printer is geschikt voor u als u op zoek bent naar een grotere afdruksnelheid en volume dan ooit tevoren.

Een paar extra’s van de HP PageWide

Met de HP PageWide kunt u de meest effectieve afdrukmethode voor elke opdracht kiezen. Dit apparatuur zorgt ervoor dat al uw projecten soepeler verlopen, zodat u meer kunt afdrukken. Als u in kleur werkt en in kleur tekent, moet u in kleur printen. Met de Hewlett-Packard PageWide Large Format Printer kunt u dit eenvoudig en betaalbaar in uw eigen kantoor of werkruimte doen.

Hoge snelheid en hoog volume

Wanneer u werkt aan een groot project – of meerdere projecten tegelijk – zijn snelheid en volume van cruciaal belang. Dat is waar de HP PageWide printer op zijn best is. Met een snelheid van 30 pagina’s per minuut in tegenstelling tot andere modellen, die in het beste geval acht pagina’s per minuut printen.

Ook al zijn laserprinters en LED-printers van oudsher betaalbaarder, u kunt met de PageWide in kleur printen tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met die van traditionele laser- en LED-printers.

Uw winst verhogen?

Misschien wel het grootste voordeel van deze printer is het verlagen van de totale printkosten. Omdat uw bedrijf waarschijnlijk al veel geld besteedt aan printen, heeft u waarschijnlijk al een kleuren- en zwart-wit plotter. Met de PageWide in uw kantoor kunt u nu op elk gewenst moment in kleur afdrukken, zonder het gevoel te hebben dat u moet besparen. Deze printer is gebouwd voor grote aantallen gebruikers, wat betekent dat als u al veel afdrukt, het perfect voor u is.

Zinvol voor u?

Als u meer dan 500 vierkante meter per maand afdrukt, is deze investering waarschijnlijk zinvol voor u. Als u een reprograficus of werktuigbouwkundig ingenieur bent, geldt voor u hoogstwaarschijnlijk hetzelfde. Iedereen die hoge snelheid in kleur wil printen tegen lage operationele kosten, zal profiteren van de investering. Wanneer u zeker wilt weten of deze printer een goede investering voor uw bedrijf is, raad ik u aan contact op te nemen met de professionals van Repromat voor een eerlijk en op maat gemaakt advies.