Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Bouwhekken online bestellen

Een veilige bouwplaats begint met een bouwhek

Veilig werken is belangrijk, echter gaat dit op de bouwplaats soms mis. Sterker nog, het aantal ongelukken op de bouwplaatsen blijft stijgen. De juiste uitrusting en apparatuur maakt al een groot verschil, maar lost niet alles op. Een bouwhek kan de oplossing bieden voor de juiste bescherming van voorbijgangers en de bouwvakkers. Dit door duidelijk aan te geven waar de bouwplaats begint.

 

Maak de bouwplaats veilig

Door met bouwhekken uw terrein te omheinen voorkomt u dat buitenstaanders zonder beschermende kleding het terrein op lopen. Een bouwhek zegt namelijk: hier wordt gewerkt dus kijk uit. Daarbij wordt de werkomgeving een stuk veiliger. Door een bouwhek te plaatsen beschermt u ook de machines en andere gereedschappen van onbevoegde. Door het hek kan er niemand zomaar bij deze spullen komen.

Daarbij is het mogelijk om bij de ingang een bord op te hangen aan het hek met de regels voor het bouwterrein. Op deze manier verkleind u de kans op ongelukken en kan uw personeel veilig te werk gaan.

 

Een bouwhek als promotieplek

Naast dat een bouwhek veiligheid voorziet aan de bouwplaats, zorgt deze voor nog andere mogelijkheden. Aan het sterke hek kunt u promotiemateriaal ophangen. Denk hierbij aan een spandoek met uw merknaam of het plan van de bouw. Door met promotiemateriaal te werken op de bouwhekken vermindert u het zicht op de bouwplaats. Hierdoor kan personeel rustiger aan het werk en de aantrekkelijkheid van diefstal wordt sterk vermindert.

Voor de sterkste, veiligste en lichtste bouwhekken gaat u naar AIC. Zij maken uw bouwplaats veiliger!