Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Hoe krijg ik mijn woning duurzaam?

 

Anno 2018 richt de concentratie van de woningmarkt vooral op duurzaamheid. Laten we er niet omheen draaien: duurzaamheid is hot. Niet alleen worden we aangemoedigd door de overheid, door de media, door onze VvE beheerders en door de mensen om ons heen, ook kunnen we er vaak flink op besparen. Bovendien geeft het ons gewoon een lekker gevoel over onszelf. Dus laten we maar gewoon inspelen op deze trend en onze woning ook duurzaam maken. Door deze trends te volgen, heb je niet alleen een modern huis, maar zorg je er bovendien voor dat je een hoop bespaart.

Meer glas

Allereerst bespaar je een hoop stookkosten door meer glas in jouw woning te laten installeren. Een miniserre, of gewoon grotere ramen zorgen er voor dat er meer warmte binnen komt. Hierdoor hoef je minder te stoken en bespaar je uiteraard ook op jouw energierekening. Daarbij is het ook gewoon lekker als de zon naar binnen valt.

Duurzame daken

Behalve meer glas installeren bespaar je ook een hoop energie door over te stappen op duurzame daken. Op daken valt namelijk een hoop winst te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betere isolatie, zonnepanelen, meer groen en andere duurzame opties. De partij die je kan adviseren en kan helpen bij het installeren van een duurzaam dak, is Dakster Dakbedekking. Door een jarenlange ervaring kan deze dakenspecialist je bijstaan in vrijwel ieder project.

Warmtepompen

De nieuwste trend onder de duurzame energieverwekkers, en misschien ook wel de bekendste trend, is de warmtepomp. En dan vooral de hybride warmtepomp. Deze relatief goedkope combinatie van een cv ketel en een warmtepomp zorgt per jaar voor een enorme besparing op de energierekening. Door middel van de relatief goedkope installatie bij Warmtepomp Benelux BV, de subsidies vanuit de overheid en de steeds lagere kostprijs wordt het kopen van een warmtepomp steeds goedkoper.

 

http://dakster.nl/