Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Een bedrijfsuitje? Touringcar huren

Een goedkope touringcar huren om jou en al je collega’s naar een gezamenlijk bedrijfsuitje te vervoeren is een prima manier om even verlost te raken van eventuele stress op het werk. Het leuke aan een bedrijfsuitje is ook dat je je (directe) collega’s eens op een heel andere manier leert kennen. Bij Noot kun je zoveel verschillende uitjes regelen, inclusief touringcar en chauffeur. Wel moet je eerst weten wat het doel is van het uitje. Gewoon leuk, ludiek om elkaar wat beter te leren kennen, of dient het uitje toch ook het wat serieuzer doel, zoals bijvoorbeeld teambuilding? Is het puur en alleen een bedrijfsuitje waar je een touringcar voor wilt huren of toch ook vanwege het zakelijke aspect, bijvoorbeeld omdat ook zakenrelaties meegaan? Ongeacht de aanleiding en de aard van het bedrijfsuitje, Noot heeft voor elk wat wils, dankzij het grote netwerk dat ze in de loop der jaren hebben opgebouwd. Dit stelt hen in staat om vele wensen in vervulling te laten gaan.

Een touringcar huren? Kies voor vervoer op maat

Een touringcar huren, betekent meestal het vervoeren van een grote groep mensen. Vervoer per touringcar kent dan heel wat voordelen. Zie het als een service naar al je gasten. Je gasten hoeven geen moeite te doen om eigen vervoer te regelen, alles van begin tot eind wordt voor ze geregeld zodat ze in luxe op weg kunnen. Heel interessant wanneer de locatie van het (bedrijfs-, familie, vrienden-) uitje een eind uit de buurt is. Je hebt geen rekening te houden met het parkeren van je eigen vervoermiddel, samen uit en samen thuis, iedereen kan lekker drinken. Een drankje mét alcohol levert geen problemen op, waardoor niemand de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder) hoeft te zijn. Een touringcar huren is dus een ideaal vervoermiddel. Verder kunnen er goede afspraken gemaakt worden over de aankomsttijd op locatie. Waardoor het personeel op locatie daar goed op kan inspelen. Soms is het handig wanneer niemand van tevoren weet waar precies het uitje zal plaatsvinden. In zo’n geval is collectief vervoer via een touringcar natuurlijk hilarisch om de spanning en de nieuwsgierigheid erin te houden.

Een touringcar huren kent vele voordelen

Een touringcar huren van Noot is daarnaast een prima oplossing wanneer de organisator zijn of haar genodigden een welkomstspeech wilt geven. In de touringcar kan dit al plaatsvinden, bijvoorbeeld live, of via een vooraf opgenomen dvd. Kortom, een touringcar huren bij Noot heeft veel voordelen.