Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Help mijn grootformaat printer is stuk!

Ik had zo snel mogelijk een nieuwe grootformaat printer nodig voor op mijn werkvloer! Zelf hadden we ook een grootformaat printer en deze printer gebruikte wij dagelijks en konden we eigenlijk totaal niet missen. Maar helaas is hij kapot gegaan vanwege ouderdom. Dus nu moest ik snel een andere printer regelen die net zo goed was als de oude printer want die was zo fijn. Of misschien zelfs beter!

Met spoed een nieuwe grootformaat printer zoeken

Omdat het zo lang geleden was dat ik een grootformaat printer had gekocht, wist ik ook niet meer goed waar ik de oude printer vandaan had. Dus moest ik helemaal vanaf het begin beginnen met zoeken naar een goede printer. Ik had ook al een tijdje een idee in mijn hoofd om een multifunctional te nemen. Dit is een printer en een scanner in één en dat zou erg makkelijk zijn op de werkvloer. Maar of het handig was? Daar zocht ik advies op. Gelukkig kwam ik snel via het internet op de website van Repromat terecht. Op de website zag ik dat ze beide producten waar ik tussen zat te twijfelen. Toen zag ik ook meteen dat ik een afspraak kon maken met Repromat voor passend advies. Dat leek mij geschikt voor de situatie en heb daarom meteen een afspraak gemaakt.

Repromat hielp mij uit de brand

Op de dag van de afspraak ben ik heel goed geholpen door de medewerkers van Repromat. Eerst ging ik samen met iemand naar allebei de machines kijken in hun showroom om ze met elkaar te vergelijken. Daarna gingen we alles na wat ik nu precies zocht in een printer en uiteindelijk zijn we tot een conclusie gekomen dat ik geen multifunctional moest nemen maar een grootformaat printer. De reden was dat ik de scanfunctie wel leuk vond, maar nooit echt nodig had en dat het overbodig zou zijn. Ik ben blij dat ik hun advies heb opgevolgd want hierdoor heb ik een goede keuze gemaakt.

Contact

Wilt u meer weten over Repromat en zijn assortiment? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie.