Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Een advocaat in de omgeving van Ede zien te vinden

Ik had zo snel mogelijk een advocaat nodig die gespecialiseerd was in echtscheidingen. Samen met mijn partner hebben we besloten om een punt achter ons huwelijk te zetten. We zijn samen naar relatietherapie geweest, maar daar kwamen we ook niet verder dan waar we nu zijn. Gelukkig is er geen conflict tussen ons en willen we graag met een advocaat in vrede uit elkaar. Maar daarvoor hadden we wel iemand nodig die hier veel ervaring mee heeft, want wij hebben geen verstand hiervan.

Een gespecialiseerde advocaat uit Ede

Gelukkig zijn er genoeg bedrijven waar je een gespecialiseerde advocaat in Ede kunt halen. Wij hadden er al snel een gevonden via Google. Het bedrijf heette Vallei Advocaten en bood allerlei soorten diensten aan waar wij geen idee van hadden. Maar we kwamen alleen voor de echtscheiding dus daar zochten we ook naar. Uiteindelijk mochten we daar heen voor een kennismakingsgesprek met een gematchte advocaat. We waren best nerveus maar alles ging uiteindelijk goed. Bijna alle onderwerpen die aan bod moesten komen, kwamen ook en de advocaat luisterde naar allebei de kanten erg goed. Bovendien kon onze advocaat ons ook goed uitleggen wat er nu precies ging gebeuren en wat wij zelf moesten regelen. 

Alles in vrede opgelost

We zijn met z’n alle naar de rechtbank gegaan om daar nog een paar zaken op te lossen en dat ging ook gelukkig goed door de hulp van onze advocaat. Hij wist precies wat beide partijen wilde en hebben dat uiteindelijk ook gekregen. Wij zijn dit advocatenbureau super dankbaar dat zij super goede opgeleiden advocaten beschikbaar hebben. Bovendien zijn we nu een paar maanden verder en nog steeds zijn we tevreden met hoe het is afgelopen. Het had niet beter gekund.

Contact

Heeft u een probleem waarvoor u een advocaat wil inschakelen? Op de website van Vallei Advocaten vindt u meer informatie over alle soorten diensten die zij kunnen leveren aan u. Van echtscheidingen tot aan mediation, het is allemaal mogelijk bij hen. U kunt ook gemakkelijk via de website een kennismakingsafspraak maken als u meer vragen heeft.