Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Fiscale Advocatuur Vink Amsterdam

Bij Fiscale Advocatuur Vink in Amsterdam kunt u terecht voor al uw vragen rondom fiscaal recht. Wij voeren fiscale procedures, verlenen bijstand aan accountants en belastingadviseurs en ondernemingen en adviseren familiebedrijven en vermogende particulieren. 

Wat kan Fiscale Advocatuur Vink voor u betekenen?

Bij Fiscale Advocatuur Vink kunt u bijvoorbeeld terecht voor uw belastingzaken. Wij weten alles op het gebied van belastingen en kunnen u dus voorzien van gedegen advies. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf of ondernemer een conflict heeft met de Belastingdienst of dreigt te krijgen, staan wij hen graag bij en voorzien wij hen van advies. Geschillen met de Belastingdienst kunnen niet alleen lastig, maar ook vervelend zijn. Wanneer dit het geval is, is het vaak handig om een belastingkundige in te schakelen. Op die manier kunt u zich bezighouden met andere zaken en regelen wij alles rondom de belastingen. Onze medewerkers beschikken over kennis van zowel het materiële las het formele belastingrecht. Bij ons bent u dus in goede handen. 

Fiscaal strafrecht

Naast belastingzaken, doen wij ook van alles op het gebied van fiscaal strafrecht. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met een opsporingsonderzoek van de FIOD? Laat u dan vooral bijstaan door een advocaat die helemaal op de hoogte is van het fiscale recht. Wij hebben alle kennis in huis om u van goed advies te voorzien en ook zijn wij vaak in staat om voor u een schikking of transactie te treffen. Komt het toch tot een strafzaak? Dan werken wij samen met een strafrechtadvocaat en staat wij u ook bij. Kijk voor meer informatie over fiscaal strafrecht en wat wij hierin voor u kunnen betekenen op onze website. 

Over ons

Bij Vink vinden wij het belangrijk om naar iedere zaak met een frisse blik te kijken. Wij leveren altijd maatwerk op een praktische manier. Wij denken creatief na over alle mogelijke oplossingen en gaan hierbij natuurlijk met u in gesprek. Met onze deskundigheid bent u in de juiste handen. Onze medewerkers houden altijd rekening met uw specifieke belangen en baseren daarop hun advies. Betrokkenheid en openheid vormen bij ons de kern en wij hanteren daarom dan ook korte lijnen. Kijk voor meer informatie op https://vinkfiscaleadvocatuur.nl/.