Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Binnenzonwering Ede

Wil je iets bijzonders aan de binnenkant van je ramen en tegelijkertijd de zon tegenhouden? Kies dan voor de binnenzonwering van Aluzon Ede. Zij maken bijzondere binnenzonwering geheel op maat. Zo leveren zij het gehele assortiment van Luxaflex en GB products. 

Ben je dus op zoek naar Jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen, vouwgordijnen of shutters je kan hiervoor terecht bij Aluzon! 

 

Er zijn dan ook een hoop voordelen te bedenken voor binnenzonwering, zoals:

 

  • Stijlvol design in de ramen van de kamers!: Met binnenzonwering ben je er zeker van dat dit een mooie toevoeging geeft aan de inrichting van uw interieur.

 

  • Makkelijk te bedienen: De binnenzonwering systemen van Aluzon zijn heel gemakkelijk te bedienen, zowel elektrisch als met een handmatige ketting. Je doet ze omhoog of naar beneden als jij dat wilt! Zo is het bij een rolgordijn heel handig dat deze de kamer geheel verduisterd s nachts, ideaal voor een slaapkamer dus.

 

  • Geheel op maat gemaakt: Heeft u een raam met een ongebruikelijk formaat en kunt u in de winkels geen standaard formaat vinden die past op het raam. Blijf dan niet langer zoeken en laat zonwering op maat maken door Aluzon. Zij meten het op en bestellen deze vervolgens en installeren deze.

 

Interesse in binnenzonwering?

Wilt u graag binnenzonwering voor in uw huis? Kom dan langs in de showroom van Aluzon in Ede of bezoek de website om meer inspiratie op te doen. Aluzon geeft dan ook graag advies voor de beste mogelijkheid in uw ramen. Om zo te zorgen dat u kunt genieten van het zonlicht in plaats van last er van te hebben.