Rotterdam Wonen
Image default
Particuliere dienstverlening

Een luxe rondreis door Vietnam boekt u bij dit reisbureau

Heeft u altijd al het schitterende land Vietnam willen bezoeken? Dan is de luxe rondreis door Vietnam van Original Asia een uitstekende keuze. Deze reis neemt u maar liefst 23 dagen mee langs de schitterende historische steden, ongerepte natuur, de eindeloze reis terrassen en de bekende Mekong rivier. Zoals bij veel van de reizen van dit reisbureau het geval is, eindigt ook deze reis met een bezoek aan een van de schitterende stranden die dit land rijk is. Ook voor een rondreis door Bali en Java is dit een uitstekend reisbureau om te kiezen.

Ontdek Noord- en Zuid-Vietnam

Het mooie van deze luxe rondreis door Vietnam is dat u tussendoor een binnenlandse vlucht neemt. Dat geeft u de mogelijkheid om zowel het noorden- als het zuiden van het land te bekijken. U begint in het noorden in Hanoi met een schitterend historisch centrum. Vervolgens gaat u naar de natuurgebieden Mai Cau en Pu Luong. Uiteraard mag de Halong Bay dan ook niet uitblijven. U gaat terug naar Hanoi, maakt een fietstocht langs de rijstterrassen van Sapa en neemt een vlucht naar Hue. In het zuiden van Vietnam bekijkt u het Bach Ma National Park, Hoi An, Ho Chi Mink City en gaat u twee dagen op een rijstboot cruise over de Mekong. De stranden van het eilandje Phu Quoc zijn uw eindbestemming voordat u weer naar huis vertrekt.

Boek ook een reis naar Indonesië

Original Asia organiseert verscheidene reizen en als u liever naar Indonesië gaat, dan boekt u een 18-daagse rondreis door Bali en Java. U gaat dan langs tempels, vulkanen, schitterende natuurgebieden en snorkellocaties. De rondreis door Bali en Java brengt u aan het einde ook naar witte stranden, net als bij de luxe rondreis door Vietnam het geval is. Liggende op uw handdoek denkt u dan met plezier terug aan alles wat u heeft gezien en gedaan voordat u weer naar huis gaat.