Rotterdam Wonen
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze notaris in Rotterdam regelt jouw notariële akte van splitsing

Wil je een goede en betrouwbare notaris in Rotterdam inschakelen die jouw notariële akte van splitsing kan regelen? Dan ben je bij Kooijman Autar Notarissen aan het juiste adres. Zij hebben al generaties lang hun eigen notariskantoor. In 1974 zijn zij onder deze naam gaan opereren, waardoor de derde generatie Kooijman nu al aan het roer van deze notaris in Rotterdam staat. Het bijzondere is, dat de eerste handgeschreven akten van de oudste voorouder van één van de notarissen zelfs al in 1869 werd uitgegeven. Dit maakt van deze notaris in Rotterdam een zeer ervaren en betrouwbare partner als je juridische ondersteuning wenst in te schakelen. Wil je bijvoorbeeld een samenlevingscontract laten opstellen, of een notariële akte van splitsing laten opstellen? Dan moet je bij deze expert zijn.

Bekijk op welk vlak je hulp kunt gebruiken

Notaris in Rotterdam, Kooijman Autar Notarissen, heeft veel specialistische notarissen in dienst, waardoor je op veel verschillende vlakken bij hen terecht kunt. Als particulier kan je bij deze specialist aankloppen op het moment dat je hulp nodig hebt bij scheidingen, erfbelasting, het kopen van een huis etc. Ook voor een notariële akte van splitsing zit je goed bij deze notaris. Een notariële akte van splitsing zorgt ervoor dat een gebouw gesplitst wordt in appartementsrechten. Wanneer je meer wil weten over welke juridische stappen je dient te zetten, kun je ook naar hun gratis inloopspreekuur gaan. Dit gratis spreekuur vindt elke donderdag tussen 17:00 en 18:00 uur plaats. Op dat moment kan je samen met een notaris het verloop van de notariële akte van splitsing bekijken. Het team staat graag voor je klaar en op elk gebied hebben zij je een specialist te bieden.

Goede doelen die door Kooijman Autar Notarissen worden gesteund

Kooijman Autar Notarissen is dé notaris in Rotterdam. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en specialistische notaris die je kan helpen met een notariële akte van splitsing, kan je gerust op hun kantoor terecht. Het bedrijf helpt sommige Rotterdamse families al generaties lang met allerlei zaken. Doordat zij graag hun succes met de medemens delen, steunen zij een aantal goede doelen. Van sommige goede doelen zijn collega’s van het notariskantoor ook daadwerkelijk de notaris. De goede doelen waar Kooijman Autar Notarissen een warme band mee heeft zijn: Dignus, Vrienden van Blijdorp, het Chabotmuseum, Centrum voor Reuma en Revalidatie, Codarts en Concertstichting Hillegersberg. Twijfel niet langer en maak zeker een afspraak!

https://www.kooijmanautar.nl/