Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Een arbeidsdeskundig onderzoek bij jouw bedrijf, wat zijn de voordelen?

Recent hebben wij met ons bedrijf een arbeidsdeskundig onderzoek laten doen en op basis hiervan zijn we gaan kijken wat dit nu eigenlijk voor betekenis kan bieden voor ons bedrijf. Wij kwamen er al heel snel achter dat het ons enorm kan helpen als wij alles wat geadviseerd is gaan implementeren. Voornamelijk zullen werknemers zich beter thuis voelen en bovendien werk doen wat meer passend is bij hen. Dit is een groot voordeel voor het hele bedrijf, niet alleen bedrijfseconomisch, maar ook alle zachte factoren zoals het geluk zal allemaal gaan stijgen. In deze blog vertel ik graag wat meer over het arbeidsdeskundig onderzoek wat Adxpert bij ons heeft gedaan!

Het arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert!

Adxpert is het adviesbureau wat bij ons een arbeidsdeskundig onderzoek heeft gedaan om vervolgens verder te kijken naar de adviezen die ze hieraan kunnen koppelen. Een tijdje waren ze bezig bij ons in de vestiging om interviews te houden met veel medewerkers en gewoon eens mee te kijken naar wat iemand nu gedurende de dag aan het doen was. Al snel konden ze de bevindingen aan elkaar koppelen om hier conclusies aan te trekken en vervolgens ook te kijken naar de mogelijke manieren waarop wij konden verbeteren als bedrijf. Wij hebben helemaal geen last ondervonden gedurende het arbeidsdeskundig onderzoek wat Adxpert bij ons heeft gedaan en daarnaast zijn we blij met de manier waarop het is verlopen. Wij worden zo als bedrijf steeds meer gezond en de positieve oorzaak van het hele verhaal is dat Adxpert ons goed advies heeft gegeven.

Ook interesse?

Mogelijk heb je nog niet echt een beeld bij een arbeidsdeskundig onderzoek en wil je wat meer weten over de manier waarop het allemaal zou gaan verlopen. Adxpert is namelijk bezig met een project waarbij ze bij veel bedrijven een arbeidsdeskundig onderzoek doen en dan kan je de bevindingen delen zodat zij vervolgens weer kunnen verbeteren. Wij hebben hier ook aan meegedaan en actief feedback gegeven. Op deze manier wordt het arbeidsdeskundig onderzoek steeds een beetje beter en is het een voordeel voor iedereen! Klik hier >