Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

De expert in bootstoffering zorgt voor een zorgvuldige herstoffering

Wilt u dat uw boot of jacht er perfect uitziet? Niet alleen de buitenkant van een jacht of boot moet er verzorgd uitzien en mooi glimmen, ook binnen moet het in orde zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de bekleding. Is het tijd om aan nieuwe bootstoffering te beginnen? Of bent u nog een jacht aan het ontwerpen en wilt u de opties doorspreken? Bij Stoffeerderij Calypso kunt u dan goed terecht. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring in de branche en hebben al vele personen en bedrijven als klant mogen helpen. Ook in herstoffering zijn ze de échte specialist en staan ze ook altijd voor u klaar.

Laat uw bootstoffering doen door een bedrijf met onvervalste passie voor stofferen

Uiteraard bent u enorm trots op uw boot en wilt u dat uw boot er altijd perfect uitziet. Als u dan uw bootstoffering opnieuw wilt laten doen of in uw nieuwe boot wilt hebben, verwacht u dat de stoffeerders ook enorm gedreven zijn. Bij Stoffeerderij Calypso is dit zeer zeker het geval. Bij dit gespecialiseerde stofferingsbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven wordt dag in dag uit de mooiste bootstoffering gerealiseerd. Dit doen zij door het gebruik van duurzame stoffen en een uiterst precieze werkmentaliteit. Zo kunnen ze alles van ontwerpen tot installeren en zijn de specialisten op het gebied van projectstoffering, jachts-& en scheepsstoffering en herstoffering. Wanneer wordt u hier klant?

Kies voor topkwaliteit wanneer uw bootstoffering vervangen moet worden

Kijkt u eens goed rond in uw boot. U heeft uw prettige schip al jaren en bent helemaal tevreden, maar investeren in nieuwe bekleding en matrassen is nooit verkeerd. Om bootstoffering van topkwaliteit te ontvangen komt u naar Stoffeerderij Calypso. Deze experts beantwoorden al uw vragen en daarnaast overtreffen zij uw verwachtingen. Dit doen zij op meerdere vlakken, maar vooral door van A tot Z maatwerk af te leveren. Wanneer het allemaal klaar is en geïnstalleerd, zult u weer rondkijken op uw boot met een heel nieuw gevoel. Als u dan op uw nieuwe kussens en bootstoffering gaat zitten, kunt u dat met een tevreden glimlach doen.