Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Dolleman Stucadoors is een geweldig bedrijf!

Nadat Dolleman Stucadoors ons huis heeft gestuct zijn we er super blij mee. We gingen laatst verhuizen van een normaal woonhuis naar een appartement. Dit was natuurlijk erg wennen voor ons, maar we hadden er wel zin in. We konden er alleen niet uitkomen wat we wilden doen met de muren en alles. Daarom zochten we een bedrijf dat professioneel advies kan geven over stucadoor en het ook voor ons kon doen.

Op zoek naar een ervaren bedrijf, zoals Dolleman Stucadoors

Wij wilden graag een stucadoorsbedrijf, zoals Dolleman Stucadoors, die al vele jaren ervaring had op het gebied van stukadoor. De reden hiervoor was dat we ooit tegen elkaar hadden gezegd dat we één keer gaan verhuizen en dat dan alles perfect moest zijn. Daarom wilden we iemand die echt ervaren is in het vak wat hij of zij uitoefent. Na ongeveer een uurtje zoeken op het internet kwamen we verschillende soorten stucadoorsbedrijven tegen die ons wel iets leken. De eerste hadden we contact mee, maar dat ging heel moeizaam. De tweede die konden we helemaal niet bereiken en de derde was failliet gegaan, alleen de website stond nog online. Daarna kwamen we op de website van Dolleman Stucadoors en daar leken we meer hoop te hebben. We namen contact op en konden meteen over een paar dagen op gesprek komen om details te bespreken.  

Meer dan alleen maar stucwerk

Op de afspraak bij het bedrijf waarmee we goed contact hadden, ging alles goed. We zagen meteen in de showroom wat de mogelijkheden waren en wat ze voor ons konden betekenen. Uiteindelijk waren we eruit en hadden we een akkoord gegeven. De dag dat ze bij ons kwamen stukken ging soepel. Alles was best wel snel en nauwkeurig gedaan. Ze lieten ons nog het resultaat zien voordat ze weggingen maar alles was goed. We zijn heel erg tevreden met de keuze die wij hebben gemaakt.

Contact

Wilt u ook een stucadoorsbedrijf die weet waar hij het over heeft en meer informatie daarover? Bekijk dan de website van Dolleman Stucadoors voor alle diensten die zij voor u kunnen betekenen.