Rotterdam Wonen
Image default
Verbouwen

Deskundig advies over golfplaten in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar golfplaten voor uw loods, stal, schuur of huis? Dan bent u bij Huisman Gemert aan het juiste adres. Deze groothandel in bouwmaterialen verkoopt golfplaten van allerlei materialen en in diverse formaten. Zo vindt u altijd de juiste platen voor uw bouwproject. En weet uw zelf niet welke dakbedekking het meest geschikt is? Dan adviseren de experts van Huisman Gemert u graag. Met 55 jaar ervaring en 125 renovaties per jaar weten zij precies welke golfplaten u nodig heeft.

Polycarbonaat platen geschikt voor ieder bouwproject

Wanneer u natuurlijk licht wilt in uw stal, schuur of loods, zijn polycarbonaat platen ideaal. Polycarbonaat is transparant, duurzaam en stevig materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen. Ook is het materiaal eenvoudig te bewerken en te monteren. Dit alles maakt polycarbonaat platen uitermate geschikt als transparante dakbedekking. Bij Huisman Gemert kiest u uit platen in diverse uitvoeringen. Het aanbod is divers en uiteraard zijn ook alle bijpassende bevestigingsmiddelen uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn alle benodigde onderdelen snel op uw bouwlocatie aanwezig. Bestel eenvoudig in de webshop, via telefoon of kom langs bij de vestiging in Gemert. Bezorging kan door heel Nederland.

Laat uw dak van polycarbonaat platen of golfplaten plaatsen of renoveren door professionals

Bij Huisman Gemert kunt u niet alleen terecht voor golfplaten, polycarbonaat platen en andere dakbedekking en bouwmaterialen, maar ook voor de plaatsing ervan. De firma ontwerpt, produceert en monteert complete hallen, schuren, stallen, loodsen en maneges. Ook vergunningsaanvragen en de benodigde tekeningen en berekeningen regelen zij graag voor u. En ook voor renovatie van uw dak of gevel kunt u bij hen terecht. Het hele project, van inventarisatie tot demontage en installatie van nieuwe materialen, wordt volledig door hen verzorgd. Dat is wel zo overzichtelijk. En het motto van dit bouwbedrijf is niet voor niets ‘Bouwen in Vertrouwen’. Kwaliteit staat altijd voorop. Beloftes worden nagekomen en ieder project wordt vakkundig tot een goed einde gebracht. Zo bent u verzekerd van een bouwwerk waar u jaren profijt van heeft.