Rotterdam Wonen
Image default
Gezondheid

Als niks anders werkt dan dit

Wat weinig mensen weten is dat mooie acupunctuur Nijmegen je drang naar nicotine vermindert en het dus makkelijker maakt om te stoppen met roken. Als je al een tijdje probeert te stoppen, maar het steeds niet lukt dan is het zeker de moeite waard om eens een afspraak te maken. We hoeven je niet te vertellen dat stoppen met roken ontzettend lastig kan zijn. Dat is logisch, want ons lichaam na een tijdje niet meer gewend om zonder de verslavende stoffen te zitten. Wanneer je stopt met roken is de kans groot dat je niet lekker in je vel komt te zitten en dat het steeds moeilijker wordt om geen sigaret te pakken.

Een hulpmiddel

Als je de keuze hebt gemaakt om te stoppen met roken is de grote vraag hoe je het aan gaat pakken. Het is over het algemeen slim om afleiding te zoeken. Dit zorgt er voor dat je minder bezig bent met het feit dat je bent gestopt. Hoe minder je aan die sigaret denkt, hoe kleiner de kans is dat je je er aan toe geeft en hem pakt. Er zijn allerlei dingen op de markt die stoppen met roken makkelijker zouden moeten maken, maar uiteindelijk moet je het echt zelf doen. Acupunctuur Nijmegen kan wel een goede ondersteuning bieden. Hierdoor is de kans kleiner dat je terug valt.

Jij kan dit

Het lijkt misschien gek dat wat naalden in je lichaam zouden helpen bij het stoppen met roken. Wij begrijpen dat het lastig is om dat te geloven en daarom nodigen we je graag uit bij acupunctuur Nijmegen. Op deze manier kunnen we het je zelf laten ervaren. Het is altijd de moeite waard om te proberen. De enige voorwaarde is wel dat je zelf ook echt moet willen stoppen met roken. Als je weinig motivatie hebt wordt het te lastig en dan is de kans een stuk kleiner dat het je gaat lukken. Zoals je genoeg gemotiveerd bent en een doel voor ogen hebt weten wij zeker dat het je lukt.