Rotterdam Wonen
Image default
Gezondheid

Laat u helpen aan onverklaarbare lichamelijke klachten

Heeft u onverklaarbare lichamelijke klachten of wilt u leren omgaan met chronische pijn? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Revalis uit Den Bosch en Breda. U kunt worden doorverwezen door uw huisarts, bedrijfsarts of andere medisch expert wanneer uw klachten langdurig en onverklaarbaar zijn. Deze specialisten gaan aan de slag met het vinden van een oorzaak voor uw onverklaarbare lichamelijke klachten. Op deze manier kan er een poging worden gedaan een genezing voor deze klachten te vinden, of leren omgaan met de chronische pijn.

Deze specialisten helpen u aan uw klachten

Hoe wordt u geholpen aan uw onverklaarbare lichamelijke klachten? Bij Revalis ligt de nadruk op gedrag en gezondheid. De focus ligt dus niet op ziekte en zorg. Hierin onderscheidt Revalis en de klinieken die zij hebben in Den Bosch en Breda zich van andere specialisten wanneer het aankomt op genezing of het leren omgaan met chronische pijn. Wacht niet te lang met het zoeken van hulp en laat u behandelen door deze experts. Er is een kliniek in Breda en er is een kliniek in Den Bosch. Waar u dus ook woont in Noord-Brabant, u kunt altijd deze specialisten bereiken binnen een acceptabele reistijd.

De maatschappelijke participatie als uw uitgangspunt

Het uitgangspunt van Revalis is de terugkeer van u in de maatschappij. Wellicht bent u nog deels werkzaam, misschien werkt u geheel niet meer door uw onverklaarbare lichamelijke klachten. Door op weg te gaan naar uw genezing, of een manier om te leren omgaan met uw chronische pijn, hoopt Revalis u weer actief te maken in de maatschappij. Bent u klaar om weer actief te worden, het werk weer op te pakken en ook uw sociale leven weer een boost te geven? U kunt zich aanmelden als patiënt op de website van Revalis. Om dit te doen moet u op deze link klikken: https://www.revalis.nl/centrum-onverklaarbare-lichamelijke-klachten/