Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Geniet van de goede service en scherpe prijzen van De Naambordensite

Ben jij net verhuisd? Of vind je de muur naast je voordeur eigenlijk best kaal? Of hebben de pakket- en postbezorgers weleens moeite om jouw woning te vinden? Ben jij daarom op zoek naar een leuk en mooi naambord bij de voordeur maar heb je geen idee waar je deze moet gaan bestellen? Daar hebben wij een goed antwoord op: bij De Naambordensite!

De Naambordensite is een zeer grote online winkel met allerlei soorten naamborden in de collectie. Je scoort hier al een naambord vanaf €4,95. Dus ook als je niet in het bezit bent van een goedgevulde portemonnee of als je gewoon niet teveel wilt uitgeven aan een naambord ben je bij De Naambordensite op het goede adres.

De service van De Naambordensite is uitstekend en snel. Het gehele assortiment is scherp geprijsd. Je kunt je bestelde naambord in de meeste gevallen al binnen twee dagen in huis verwachten. Ook worden de meeste bordjes gratis bij jou thuis bezorgd. Alleen bij erg zware of grote naamborden, zoals uithangborden, wordt een kleine bijdrage aan verzendkosten gevraagd. Woon je in de buurt van Heemskerk? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw naambord zelf op te komen halen. De naamborden worden allemaal in een pand in Heemskerk gemaakt, hier zijn klanten ook altijd welkom.

De Naambordensite heeft voor iedereen een passend naambord in huis

Of je nu kiest voor een naambordje van RVS, messing, glas, aluminium of een ander materiaal, elk naambord van De Naambordensite is van de beste kwaliteit. Voor elk type woning zal je een bordje kunnen vinden, de stijlen van de naamborden gaan van landelijk tot modern en van klassiek tot nostalgisch. De naamborden zijn naar eigen wens en smaak in te vullen. Kleur, grootte, lettertype en indeling kan je allemaal zelf bepalen tijdens het bestelproces.

Heb je liever alleen een huisnummer zonder namen naast de voordeur? Of ben je op zoek naar een leuk bordje voor bij de stal van je paard, op een erf, aan de garagedeur, op je boot of op de deur van de kinderkamer? Ook voor bordjes voor deze doeleinden kan je terecht bij De Naambordensite. En heb je er al eens aan gedacht dat het leuk is om jouw vrienden tijdens hun housewarming party een persoonlijk naambord cadeau te doen?

https://www.denaambordensite.nl/