Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Waar ga je werken?

Je bent klaar met je studie en hebt geen idee wat je nu wil en kan doen, kies voor goede loopbaancoaching Utrecht. Wellicht heb je gekozen voor een studie waar je ontzettend veel mee kan. Dat is super slim als je nog niet zo goed weet wat je precies wilt doen qua werk, maar er komt natuurlijk een moment dat die keuze gemaakt moet worden. Je wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk aan het werk om lekker geld te verdienen, maar waar ga je solliciteren als je niet weet wat je wil gaan doen? Je kan al je wensen voorleggen aan een loopbaancoach. Hij zal dan met je gaan kijken welke beroepen er aan die eisen voldoen.

Gelukkig op je werk

Wanneer je kiest voor loopbaancoaching Utrecht is het goed om voorbereid te zijn op een hoop vragen die je moet gaan beantwoorden. Op deze manier krijgt de coach een goed beeld van jouw persoonlijkheid en hoe je gaat zijn op de werkvloer. Door zijn jarenlange ervaring zal hij snel kunnen inschatten wat er bij jou past. Jij bent natuurlijk degene die de uiteindelijke beslissing maakt. Je werk moet je gelukkig maken en je moet het niet gaan zien als een soort straf. Met een fatsoenlijke baan zou dit namelijk betekenen dat je zo’n 32 uur in de week ongelukkig bent en elke avond voor het werken buikpijn hebt. Dit is iets wat we willen voorkomen.

Mee op de werkvloer

De mensen die loopbaancoaching in Utrecht geven zitten al jaren in het vak. Dit betekent dat ze een hele hoop kennis hebben. Bij ons weet je dus zeker dat je niet in gesprek komt met iemand die niet weet waar hij over praat. Mocht het voorkomen dat er gesproken wordt over een vak waar niemand echt verstand over heeft, dan hebben wij de juiste contactpersonen om uit te nodigen. Ook is het vaak goed om even op een locatie te voelen of een dagje mee te draaien met een beroep. Zo kun je zelf meemaken hoe het is, in plaats van het je alleen maar voor te stellen.