Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Verhuizen van of naar Rotterdam?

Als je gaat verhuizen is het verstandig een verhuisbedrijf in te schakelen, zeker als je gaat verhuizen naar of van Rotterdam is de hulp van een verhuisbedrijf zeker handig. Zo hebben ze handige checklists die je kunt gebruiken om de verhuizing te plannen. Je wilt toch dat alles zo soepel mogelijk verloopt? We zullen enkele verhuisbedrijven vergelijken, zodat je weet waar je op moet letten als je een verhuisbedrijf wilt inschakelen.

Verhuisbedrijf tarieven

Als je denkt dat een verhuisbedrijf veel geld rekent voor de dienstverlening heb je het zeker mis, want een verhuizer inschakelen kan al vanaf 24 euro per uur. Dit zijn jongens met echte spierballen en kunnen je meubels en andere eigendommen met alle gemak voor je tillen. Ook heeft de verhuizer een verhuiswagen met zich mee, deze verhuiswagen heeft een laadruimte van ruim 22m² en beschikt over een laadklep. De verhuizing zal soepel verlopen, de verhuiswagen heeft namelijk alle materialen bij zich, van verhuisdekens tot steekwagens, spanmaterialen en andere soorten gereedschap. Goedkoop verhuizen is dus zeker mogelijk. Informeer jezelf goed door online een offerte op te vragen bij een verhuisbedrijf als verhuisbedrijfdrechtsteden. Dit zijn goedkope verhuizers die je tegen een laag tarief kunnen helpen. Je kunt er zeker van zijn dat ze alle soorten verhuizingen voor je kunnen regelen, waaronder:

  • Particuliere verhuizingen
  • Kantoor verhuizingen (zakelijk verhuizen)
  • Transportservices en diensten
  • Sjouwhulp – de verhuizer zal je helpen met het sjouwen van je spullen
  • Ontruimingen en het schoonmaken van woningen

Verhuizen naar Rotterdam inschrijven

Als je gaat verhuizen naar Rotterdam is het ook belangrijk dat je dat meldt bij de gemeente, de gemeente van Rotterdam heeft een website waar je dat online kunt regelen. Wel heb je daar je Digi-D voor nodig, je klikt op het grote oranje knopje “verhuizing doorgeven” en kunt dit online regelen. De andere methode is dat je de verhuizing en inschrijving per post kunt regelen. Deze dien je op te sturen naar het adres dat op de website staat vermeld. Sinds kort is het ook mogelijk om je verhuizing te regelen bij de gemeente zelf, je kunt gewoon een afspraak maken en bij de balie je inschrijving doorgeven.

Let op: Als je foutieve informatie doorgeeft aan de gemeente van Rotterdam kun je daar een boete voor krijgen!