Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

GEEN PLAGEN MEER MET ONGEDIERTEBESTRIJDING

Ongedierte is iets dat wij niet graag willen in huis. En om dat te verhelpen bestaan wij van snelle ongediertebestrijding. Ons deskundig personeel met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van ongediertebestrijding kan u snel en efficiënt van dienst zijn zodat uw geliefd huis of werkplek helemaal ongedierte vrij is. Verder hebben wij milieuvriendelijk materiaal waarmee wij werken en zorgen wij doormiddel van onze krachtige verdelgingsmiddelen ervoor dat de ongedierte welke soort het ook moge zijn niet terug komen maar definitief bestreden zijn. Wij bestrijden van de kleine termieten tot grote lastige ongewenste dieren die u zich maar kunt voorstellen. Het moment er zich een dier bevindt in uw huis of werkplek dat ongewenst is en u het niet zelf durft te verwijderen of bestrijden dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

OP WELKE TIJDEN KAN IK TERECHT VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING?

Onze ongediertebestrijdingsdienst is 1 x 24 uur te bereiken van maandag tot en met zondag. Dit doen wij om u als klant tegemoet te komen in ook die wanhopige momenten wanneer u plotseling geconfronteerd wordt met een dier of diertjes die u oh zo graag uit uw huis wilt. U kunt ons elk moment van de dag bellen en wij zijn met de meeste spoed op uw adres om uw zorgen te verhelpen. En ook al zouden wij op dat moment geen personeel binnen hebben om uit te rukken dan geven wij u telefonisch alle handige tips om uw zelf en familie veilig te houden totdat onze werkers bij u zijn aangekomen. Zodoende brengt u uzelf en anderen ook niet onnodig in gevaar.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING?

De kosten van het bestrijden van ongedierte zijn niet afhankelijk van het dier maar wel van de inspanning. Hoe meer menskracht en hoe meer middelen er nodig zijn voor het bestrijden of verwijderen van het dier is cruciaal voor de prijsbepaling. Onze prijzen zijn weliswaar wel zeer transparant uiteengezet op onze website zodat u al reeds een idee hebt wat het u zal kosten. Maar wel kunnen wij u verzekeren dat wij de meest concurrerende prijzen hebben en de prijs zo scherp mogelijk houden.