Rotterdam Wonen
Image default
Kinderen

Soorten luiers die u als ouders moet kennen

Het krijgen van een baby geeft je tal van nieuwe verantwoordelijkheden, inclusief het hygiënische aspect. Baby’s plassen en poepen veel, dus koop voldoende luiers om vervuiling te voorkomen. Zodra de luier nat wordt, moet u deze onmiddellijk verwisselen. Vanwege de frequentie moet u veel van dit product in huis hebben. U kunt klein beginnen door maandelijks tientallen luiers aan te leggen met een enkel merk. Zodra u het meest geschikte artikel voor uw baby heeft, kunt u er meer van kopen. Het is een goed idee om honderden van hen op te slaan, omdat ze een jaar mee kunnen gaan.

Verschillende soorten luiers

Nadat u het belang van luiers hebt geleerd, kunt u ze op de markt gaan kopen. De meest voorkomende overweging om over na te denken is niemand minder dan het type. Fabrikanten introduceren verschillende soorten producten om aan alle soorten eisen van ouders te voldoen. De meest populaire keuze heet disposables. Dit artikel heeft een absorberend kussen dat tussen 2 vellen niet-geweven stof is geplaatst. De pad bestaat uit chemische kristallen die vloeistof kunnen opnemen en in gelvorm kunnen vasthouden. Deze luier is populair omdat hij urine langer kan opslaan zonder dat je baby zich ongemakkelijk voelt. Toch moet je de luier verwisselen zodra deze slecht wordt. Vervolgens is er de katoenen luier. Dit artikel is gemaakt van absorberende stoffen zoals flanel, katoen, fleece, enz. Als u op zoek bent naar het zachtste voor de huid van uw baby, is flanel het beste materiaal. Vervolgens heb je de pull-ups. Deze is geschikt voor baby’s die beginnen met het leren gebruiken van een potje. Deze luier ziet eruit als normaal ondergoed. Het helpt je baby om zich een beetje nat en ongemakkelijk te voelen als hij of zij plast. Vanwege dat ongemak zal hij binnenkort een potje zoeken en zijn zaken doen. Vervolgens zijn er alles-in-één luiers. Deze optie is duur vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid. Het wordt geleverd met een extra luier aan de binnenkant en biedt een snelle verandering. Zolang je de juiste maat luier koopt, zou je baby elk type luier dragen zonder te klagen.

Luiers kopen via internet

Het verstrekken van de beste luiers voor uw baby’s is uw verantwoordelijkheid als ouder. Door soorten van dit product te vergelijken, kunt u er een vinden die het beste bij uw baby’s past. De standaardkeuze zou wegwerpartikelen zijn, omdat ze zowel betaalbaar als nuttig zijn. U kunt ook een type kiezen op basis van de frequentie van wijzigingen. Meestal moet dit om de 2 tot 3 uur worden gedaan. Het verwisselen van een luier moet elke keer worden gedaan als de baby stoelgang heeft of urineert.