Op zoek naar een onafhankelijk pensioenadviseur voor mij

Rotterdam-wonen

Ik ben op zoek gegaan naar een onafhankelijk pensioenadviseur voor mijn onderneming. Zelf ben ik een ondernemer en wil ik alles graag geregeld hebben. Alleen al vanaf het begin is mijn reglement met pensioen voor mijn personeel heel vaag geschreven. MIjn medewerkers hebben hier al een paar keer mij erop aangesproken. Toen ik zelf dat las, was ik het eens met mijn personeel en ben direct gaan zoeken voor hulp.

De onafhankelijke pensioenadviseur die mij helpt

Dit was de reden waarom ik een onafhankelijke pensioenadviseur nodig had, want ik heb zelf hier weinig verstand van, maar het is nog steeds belangrijk voor mijn personeel. Na een tijdje zoeken en met verschillende bedrijven te hebben gepraat kwam ik uiteindelijk bij de website Pensioen Logica terecht. Daar waren zij de experts op het gebied van pensioenrechten en meer. Ik had goed contact met dit bedrijf en kon snel daar terecht voor een afspraak om te kijken hoe zij mij verder konden helpen in het opstellen van een goed pensioen. Het bedrijf zelf was ook makkelijk te vinden met de auto en kon daar gratis parkeren. Daarnaast werd ik vriendelijk ontvangen door de receptie. 

Fijn om mee te praten

Nadat ik even moest wachten totdat de adviseur waarmee ik ging praten beschikbaar was, werd ik al geplaatst in de spreekkamer. De adviseur was erg vriendelijk en snapte precies wat mijn situatie inhouden en kon mijn direct laten zien hoe ik dit het beste kon aanpakken. Hij stelde ook voor dat het bedrijf voor hem een pensioenregeling opstelde voor mijn bedrijf. Ik vond dit een top idee en heb wel bepaalde voorwaarden meegegeven die ik er wel in wilden hebben. Na ongeveer een week tijd, kwam het voorstel via de mail binnen en het zag er professioneel uit. Ik liet het nog een keer controleren bij een paar van mijn medewerkers en die vonden het beter. Echt een fijn bedrijf om mee te werken.

Contact

Wilt u ook advies op het gebied van pensioenrecht en meer? Bekijk dan de website van Pensioen Logica voor meer informatie over alle diensten die zij aanbieden.